Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ter tijd voor de huid meer dan 40: Clarins' dubbele serum assortiment huidverzorging gebruikt een 2-fase formule die enkele van de beste anti-verouderingsingrediënten bevat. Deze omvatten onder meer kiwi, haver, mango en bananenbomen.

Deze actieve kruidenstoffen stimuleren de vitale functie van de huid, verminderen rimpels en voorzien haar van vetten en vocht.

Clarins Double Serum kopen tegen een gunstige prijs

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Clarins Double Serum met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Behen1968
goed product

Ik had dit product voor mijn vrouw besteld. Ze gebruikt het al langere tijd en ze is er erg tevreden mee. Als ze het nodig heeft bestel ik het product graag weer bij easyCOSMETIC.

Het concept+

Het design+

Het assortiment+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 169
toepassen
vandaag tot-42%1