Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Vert d'Encens

uitverkocht producten +

De geur +

De geur van de decadentie van vervlogen tijden

Tom Ford Vert d'Encens is een zelfverzekerde, dominante uniseksgeur die door Estée Lauder Companies op de markt wordt gebracht. De luxe geur is verbluffend en aanwezig. Het zware parfum pikt op in de decadentie van vervlogen tijden. Het straalt het weelderige aura uit dat men zich kan voorstellen op excentrieke snoepjes. Tom Ford Vert d'Encens zou zeker de finishing touch hebben toegevoegd aan hun gecultiveerde stijl. Het zou net zo goed passen bij het hof van Lodewijk XIV of Napoleon Bonaparte. De weelde en decadentie van de welgestelde dames en heren van de toenmalige elitaire samenleving zou door hem olfactorisch goed zijn ontvangen.

De pompeuze topgeur opent met een frisse bries van lavendel, bergamot en citroen. De frisheid verandert snel in een groen, rokerig en harsachtig facet dat doet denken aan de bossen van Corsica, het "eiland van de geuren". Een fenomenale wierook voegt zich nu samen met sparrenbalsem, dennenhars en basilicum om de geur zijn speciale, goddeloze toets te geven. Er is een vleugje kardemom te bespeuren, maar ook ambergeleerde nuances. Heliotroop geeft een chocolade-zoete vanille. Houtig-balsamico geurelementen van buxus en boomsap, met een vleugje jasmijn en leer, ronden de aardse geur af.

Tom Ford Vert d'Encens heeft een fantastische sillage van acht tot negen uur. De groene retrogeur past goed in de herfst en winter, maar is ook overtuigend in het voorjaar.

Basisnoten:
Wierook
Dennenhars
sparbalsem
Lavendel
Basilicum
Citroen
Bergamot
Heliotroop
Kardemom
Jasmijn
houtsap
buksboom
Parfumeur:
Yann Vasnier, Antoine Maisondieu, Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten