Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een reis naar een verboden en zo verleidelijke wereld, de onschuld die wordt gestolen, geïnspireerd Tom Ford Lost Cherry. Fruitige zoetheid kenmerkt deze verleidelijke uniseks geur.

Tom Ford Lost Cherry goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Fruitig-zoet met een vleugje warme kruiden - Tom Ford Lost Cherry

Tom Ford Lost Cherry behoort tot de familie van de fruitig-zoete geuren en werd in 2018 gelanceerd.

Al in de topnoot biedt het een reeks ongewone nuances: zwarte kers, kersenlikeur en bittere amandel doen je rechtop zitten? In het hart wekken verleidelijke noten van jasmijn samba, zure kersensiroop en Turkse roos de indruk van een zonovergoten tuin. De overgang naar de basisnoot is vloeiend: met een zachte toets van kruidige zoetheid zorgen de geroosterde tonkaboon en de rijke Peruaanse balsem voor een fascinerende overgang naar de houtachtige noten. Vetiver, sandelhout en cederhout in de drydown bekronen het effect van deze bijzondere geur. Is het een wonder dat dit parfum de hoogste waardering krijgt?

De duurzaamheid is hoog. Een duidelijk waarneembare sillage creëert ontmoetingen die lang voor de eerste blik in de ogen beginnen - en lange tijd echoën. Tom Ford Lost Cherry is een uitgesproken geur. Hij wil een sterk signaal afgeven. De drager van dit parfum is soeverein - en laat het ook zien. (Ja, zelfs heren worden er heel snel enthousiast over.Tom Ford Lost Cherry ) Meestal wordt het geprefereerd voor sociale gelegenheden, voor de avond of voor de vrije tijd. De dapperen dragen het zelfs in hun beroep. In de winter, in de herfst of zelfs in de lente zorgt het voor dat subtiele vleugje geluk dat leven geeft aan die momenten.

Kopnoten:
zwartkers
kerslikeur
bitteramandel
Hartnoten:
zure kersstroop
Turkse roos
jasmijn-sambac
Basisnoten:
Perubalsem
geroosterde tonkaboon
Sandelhout
Vetiver
Ceder
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten