Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-30%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Iedereen die kiest voor een parfum van de Amerikaanse designer weet van de extravagantie van het parfum. Het is Tom Ford Tuscan Leather geen gewoon parfum zoals dat. Het flatteert zowel dames als heren met zijn rokerige leerachtige geur.

Tom Ford Tuscan Leather goedkoop kopen

De geur +

Deze uniseksgeur is zeker anders...

Sinds 2007 is er de uniseksgeurTom Ford Tuscan Leather . Het is leerachtig en rokerig en dus heel anders dan de gebruikelijke unisex geuren. Geen citroen- of groene frisheid, geen rimpeling. Tom Ford Tuscan Leather gecreëerd door de parfumeurs Harry Frémont en Jacques Cavallier-Belletrud, is een expressief eau de parfum dat mannen en vrouwen al meer dan tien jaar in de ban houdt. De geur is gemaakt voor herfst- of winteravonden, is ideaal om uit te gaan en kan ook gedragen worden op koele dagen in uw vrije tijd. Maar als een nichegeur, houden de geesten ervan om zich te scheidenTom Ford Tuscan Leather . En waarom niet? Tom Ford provoceert graag, zowel met de mode als met zijn geuren en met zijn geuren en richt Tom Ford Tuscan Leather hij zich tot iedereen die op zoek is naar iets heel bijzonders.

Frambozen, saffraan en tijm vormen Tom Ford Tuscan Leather de topnoot. Jasmijn en wierook verschijnen samen in de hartnoot. De basis wordt niet alleen geleverd met het gelijknamige leer, maar ook met hout, ambergrijs en zwart suède. Deze uniseksgeur combineert een verscheidenheid aan aroma's, hard en zacht, vrouwelijk en mannelijk, zoet en kruidig. Het is een prachtige geur die je echt moet leren kennen.

Kopnoten:
Frambozen
Safran
Tijm
Hartnoten:
Jasmijn
Wierook
Basisnoten:
Amber
hout
leder
zwart suède
Parfumeur:
Harry Frémont, Jacques Cavallier-Belletrud
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Tom Ford Tuscan Leather in vergelijking met de SRP