Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Costa Azzurra ruikt naar een ontspannen dag aan zee. Het uniseks parfum verenigt alles wat het Amerikaanse label uitmaakt: moderniteit, exclusiviteit en uitstekende kwaliteit - voorzien van citroenfrisheid.

Tom Ford Costa Azzurra goedkoop kopen

De geur +

Tom Ford Costa Azzurra - een sensuele uniseks geur met citrusachtige houtachtige nuances

De turquoise Tom Ford Costa Azzurra uit de Private Blend Collection heeft een verleidelijke charme. Qua vorm en inhoud combineert het de moderniteit van de 21e eeuw met de lichtheid en frisheid van het Middellandse Zeegebied. De nuances van Tom Ford Costa Azzurra behoren tot de geurfamilie van houtachtige en kruidig-aromatische noten. De geur wordt ervaren als licht en geurig, als een aangenaam verblijf op het strand. Alle zintuigen en het hele lichaam ervaren een frisse bries in de zon. Zowel mannen als vrouwen tooien zich graag met deze geur - unisex is in.

De topnoten doen denken aan zeewier, drijfhout, agarhout, ambrette en selderijzaad, kardemom met een oud akkoord en muskusachtig malve. Deze ingrediënten roepen de zilte smaak van de zee op. De hartnoot van Tom Ford Costa Azzurra wordt bepaald door bijvoet, jeneverbes, mirte, basilicum, citroen, mandarijn en Franse lavendel, die fris en citrusachtig overkomt. De warme houtachtige basisnoten worden gevormd door mastiekhars, wierook, vetiver, vanille en eikenhout.

De Tom Ford Costa Azzurra geur is heerlijk elegant en slechts licht bloemig in toepassing, met een hint van kostbaar hout. Het geurspoor is fijn en zacht, met een langdurige finish.

Kopnoten:
zeewier
drijfhout
Oud
ambrettezaden
selderijzaden
Kardemom
Hartnoten:
Bijvoet
Jeneverbes
mirte
Basilicum
Citroen
Franse lavendel
Mandarijn
Basisnoten:
mastiekhars
Wierook
Vetiver
vanille
citrusgeuren
Parfumeur:
Yann Vasnier
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Tom Ford Costa Azzurra in vergelijking met de SRP