Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Costa Azzurra ruikt naar een ontspannen dag aan zee. Het uniseks parfum verenigt alles wat het Amerikaanse label uitmaakt: moderniteit, exclusiviteit en uitstekende kwaliteit - voorzien van citroenfrisheid.

Tom Ford Costa Azzurra kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Tom Ford Costa Azzurra - een sensuele uniseksgeur met citroenhouten nuances

De turquoise Tom Ford Costa Azzurra uit de Private Blend Collection is een betoverende charme. Het combineert in vorm en inhoud de moderniteit van de 21e eeuw met de lichtheid en frisheid van de Middellandse Zee. De geur wordt als licht en geurig ervaren, evenals een aangenaam verblijf op het strand. Alle zintuigen en het hele lichaam ervaren een frisse bries in de zon. Vrouwen sieren zich graag met deze geur net zo goed als mannen - uniseks is er in.

De topnoten doen denken aan zeewier, drijfhout, agarhout, zaden van ambrette en selderij, kardemom met een oud-akkoord en muskusmallow. Deze ingrediënten zorgen voor de zoute smaak van de zee. Costa Azzurra De hartnoot van Tom Ford bijvoet, jeneverbes, jeneverbes, mirte, basilicum, citroen, mandarijn en Franse lavendel is de dominante noot van bijvoet, die fris en citroenachtig lijkt. De warme houtachtige basisnoten zijn samengesteld uit mastiekhars, wierook, vetiver, vanille en eikenhout.

De geur Tom Ford Costa Azzurra oogt heerlijk elegant in gebruik en slechts licht bloemig, met een vleugje edel hout. De geur heeft een fijne en zachte toets en de houdbaarheid is lang houdbaar.

Kopnoten:
zeewier
drijfhout
Oud
ambrettezaden
selderijzaden
Kardemom
Hartnoten:
Bijvoet
Jeneverbes
mirte
Basilicum
Citroen
Franse lavendel
Mandarijn
Basisnoten:
mastiekhars
Wierook
Vetiver
vanille
citrusgeuren
Parfumeur:
Yann Vasnier
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 742
toepassen
vandaag tot-32%1