Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Rose de Chine

De geur +

Tom Ford Rose de Chine - pure verleidin

Tom Ford Rose de Chine is een fantastische rozengeur die verrast met frisheid en pit. Deze rozengeur is niet romantisch, maar door en door verleidelijk. De geur van harsachtige mirre ondersteunt deze claim. Cistus, met zijn intense honingachtige maar harsachtig-tartige geur, draagt ook een diepgaande kant bij aan dit eau de parfum uit 2022. De geuren van roos en Chinese pioenroos zijn echter duidelijk dominant, lijken licht en delicaat en contrasteren met de harsachtige noten. Desalniettemin is Tom Ford Rose de Chine een geur die elke dag in verrukking brengt en geschikt is voor vele gelegenheden. Vrouw of man, op het werk of uitgaand, Rose de Chine spreekt aan met charmante rijpheid.

De flacon van Tom Ford Rose de Chine is elegant en krachtig. Het transparante glas onthult de rooskleurige vloeistof, die duidelijk doet denken aan rozenwater. Het ontwerp roept meteen de geur van rozen op, die zowel waar als onecht is. Het ontwerp in wit, zwart en rosé lijkt helder en streng. De geur biedt echter een grote verrassing met zijn harsachtige, frisse en kruidige elementen. Wie een zuivere rozengeur verwacht, moet zich niet laten misleiden door het ontwerp. Er zit veel meer in dan "gewoon" roos.

Tom Ford Rose de Chine is onderdeel van een trilogie van rozengeuren geïnspireerd door Tom Ford 's eigen tuin. Elke rozensoort heeft zijn eigen geur, elke verre verwant een compleet andere. Pioenen en rotsrozen, bijvoorbeeld, zijn aparte geslachten en geen rozen in die zin. Hun geur is ook heel verschillend. De Chinese pioenroos, die Tom Ford eert in dit parfum, heeft een lichte bloemengeur. Meer onschuldig dan verleidelijk. Maar de andere geurnoten geven Tom Ford de indruk van een betoverende bloem.

De promotiefoto voor Tom Ford Rose de Chine toont de flacon bijna gewikkeld in een roos. Aan de linkerkant drukt een roze bloesem tegen het flesje, waarvan de bloemblaadjes het gedeeltelijk bedekken. Aan de rechterkant beweegt roze en gele rook weg van de fles in de vorm van een bloem, terwijl tegelijkertijd dunne roze rookdraden over de fles trekken. De afbeelding creëert een bijna erotische, intieme sfeer die de geur van roos en hars op indrukwekkende wijze combineert in de afbeelding.

Basisnoten:
Myhrre
Roos
Chinese pioenroos
zonneroosje-absolue
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten