Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 776
toepassen
vandaag tot-32%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een zoet-bloemige rozendoorn: de uniseksgeur Tom Ford Rose Prick is een beetje boosaardig en mysterieus. Dit is de enige manier waarop een rozengeur van Tom Ford denkbaar is - als de "angel van de roos".

Tom Ford Rose Prick goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Tom Ford Rose Prick verleidelijk en mysterieus

Ook interessant voor mannen is de mysterieuze rozengeur van Tom Ford Rose Prick, waarvan de naam in het Duits zoiets betekent als "angel van de roos". De uniseksgeur is bloemig-zoet, maar toch licht, fruitig en fris.

De romantische, zachte topnoot zorgt voor het rooskleurige voorspel: de sensuele zoetheid is afkomstig van kostbare bloemenessences uit de meikleurige roos, de Turkse roos en de Bulgaarse roos. Dit levendige trio van rozen lijkt uiterst succesvol en verklaart het unieke karakter van Tom Ford Rose Prick. Alleen de rijkste rozensoorten zijn verwerkt, ze vormen de hoge kwaliteit van het subtiele Eau de Parfum. In het hart van Tom Ford Rose Prick ontwikkelt kurkuma zijn kruidige en fruitige nuances, die doen denken aan gember. Szechuan peper zorgt voor een scherp accent met een gepeperde tinteling. Zo wordt de zoete, sensuele topnoot slim omgeven door een gedurfde, ietwat rokerige "court". De geurontwikkeling is zeer dicht bij het lichaam en zit gevangen in het wrange, houtachtige, vleiende patchoelibed. Tonkaboon zorgt voor een ander poederig, erotisch accent uit de diepte met zijn onderliggende zoetheid en vleugje amandel. Zo is de romige basis rustgevend, ontspannend en knuffelig.

De geur heeft een lange houdbaarheid van 12 tot 14 uur en een matige sillage. Tom Ford Rose Prick is een ongewone geur, maar heerlijk draagbaar.

Kopnoten:
kaneelroos
Turkse roos
Bulgaarse roos
Hartnoten:
Kurkuma
Szechuanpeper
Basisnoten:
Patchoeli
Tonkaboon
Parfumeur:
Guillaume Flavigny
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten