Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Métallique

De geur +

Gevaarlijk provocerend

Gelanceerd in 2019, wordt de Tom Ford Métallique vrouwengeur gepromoot met de woorden "koppig, onverschrokken, aantrekkelijk" en er kan geen betere beschrijving van deze onweerstaanbaar vrouwelijke geur zijn.

De topnoot, bestaande uit aldehyden, citrusbergamot en kruidige roze peper, resulteert in een perfect arrangement van fascinerende vrouwelijkheid. Het hart van de geur Tom Ford Métallique wordt gedomineerd door bloemige geuren zoals meidoorn en lelietjes van de vallei. De kruidachtige heliotroop met zijn vanillegeur geeft het parfum zijn laatste toets. De zoete muskusachtige ambette, in combinatie met de romige Peruaanse balsem, de warme vanille en het bosgeurende sandelhout, betovert de zintuigen in de basisnoot.

Tom Ford Métallique werd op de markt gebracht binnen de Tom Ford Signature Collection. Deze collectie wordt gedomineerd door geuren die luxe en elegante sensualiteit uitdrukken en doorgeven aan de drager. Tom Ford Métallique heeft het potentieel om verslaafd te raken en benadrukt de individualiteit van de drager. Sterke, zelfbewuste vrouwen zullen enthousiast zijn en kunnen boeien en zeker een indruk achterlaten met de hulp van Tom Ford Métallique hun medemensen. De nieuwe geur is provocerend, maar nooit te opdringerig, maar toch zacht en vrouwelijk.

Kopnoten:
aldehyde
Bergamot
Roze Peper
Hartnoten:
meidoorn
Lelietje-van-dalen
Heliotroop
Basisnoten:
ambrette
Perubalsem
vanille
Sandelhout
Parfumeur:
Antoine Maisondieu
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten