Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zacht wit suède vormde de inspiratie voor Tom Ford White Suede, dat deel uitmaakt van de Private Blend Collection. Een leerachtige, poederige sluier van geur omringt iedereen die het draagt.

Tom Ford White Suede goedkoop kopen

De geur +

Elegant leer: Tom Ford White Suede

Tom Ford White Suede is niet nieuw in de parfumwereld, maar het is een prachtige insider tip. Gemaakt door Harry Frémont, doet het leerachtige en poederige parfum het helemaal zonder geurpiramide. In plaats daarvan worden amber en lelietje-van-dalen, rozen en wierook, muskus en saffraan, sandelhout en thee, tijm en suède gecombineerd. Het resultaat in 2009 is een heerlijk romige, sensuele en heerlijk draagbare Eau de Parfum Spray die elke dag nieuwe vrienden maakt. Fans van het parfum houden van de zachte maar langdurige aanwezigheid met de fijne sillage die het leer perfect naar voren brengt.

Wit en goud veredelen de fles van Tom Ford White Suede. Geïnspireerd door schaakstukken, is de fles beslist nobel.

Harry Frémont, de parfumeur van Tom Ford White Suede, is een van de besten in zijn vakgebied en al lang geen onbekende meer in de wereld van de geuren. Geboren in Cannes, op slechts enkele kilometers van de parfumhoofdstad Grasse, is hij van jongs af aan omringd door geuren. De bloemenvelden van Grasse reiken tot aan de poorten van Cannes. Dus ook nu nog behoren bloemengeuren tot zijn favoriete geuren, net als de geur van de zee en de zware minerale grond van het platteland. Al op school wist Harry Frémont precies dat hij parfumeur wilde worden en stuurde zijn schoolcarrière in de juiste richting. Hij behaalde een diploma scheikunde en ging naar het bekende ISIPCA in Versailles. Van daaruit leidde zijn weg hem naar Firmenich in Zwitserland, maar in 1987 werd hij al aangetrokken door IFF in New York. Tegen die tijd had hij al verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn geurcreaties. Hij rekent niet alleen enkele geuren van de Private Blend Collection van Tom Ford tot zijn successen. Hij creëerde Oui en Miracle voor Lancôme, Mon Paris voor Yves Saint Laurent en Sexy Amber en for Men voor Michael Kors, om er maar een paar te noemen.

Er is slechts één korte clip voor het fijne parfum Tom Ford White Suede. Het begint en eindigt met een zwarte achtergrond waarop in witte letters staat: " Tom Ford Private Blend Collection". Dan zie je zacht, wit suède, passend bij de naam van het parfum, en een donkere stem klinkt: " White Suede is wild, charmant, onweerstaanbaar. Het is een verslavende musk-creatie, die de oorspronkelijke essentie van leer en suède vastlegt en een krachtige boodschap van rauwe passie afgeeft." Terwijl deze woorden klinken, is een hoofdloze dame te zien die de geur van Tom Ford White Suede aanbrengt en de met parfum bevochtigde dop van de grote fles over haar hals tot aan haar decolleté strijkt.

Basisnoten:
Amber
Lelietje-van-dalen
Roos
Safran
Sandelhout
Thee
Tijm
Wierook
Suède
muskus
Parfumeur:
Harry Frémont, Firmenich
Jaar van uitgave:
2009
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Tom Ford White Suede in vergelijking met de SRP