Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-30%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Soleil Brûlant

De geur +

Een geur zo stralend als de gouden zon: Tom Ford Soleil Brûlant

Soleil Brûlant Brandende zon - Deze toepasselijke naam is misschien wel de meest intense, weelderige geur van de exclusieve Tom Ford Soleil parfums. De warme, kruidige geur slaagt erin het gevoel van verwarmende zonnestralen op de huid te vangen en olfactorisch te reproduceren. Een unieke melange van heldere bloesems, stormachtige kruiden en kostbare houtsoorten geeft Tom Ford Soleil Brûlant zijn onmiskenbare karakter.Een frisse, verkwikkende topnoot opent de stralende geur. De sprankelende citrusnoten van mandarijn en bergamot verenigen zich met een kruidig akkoord van roze peper. In de hartnoot ontvouwt de compositie zijn sensuele, verleidelijke karakter. Oranjebloesem absolue en zwarte honing smelten samen tot een intense, zoete melange vol troostende warmte. Een verfijnde basisnoot van amber, kostbare houtsoorten, balsamicozoete harsen, wierook, vetiver en leer maakt de weelderige geur compleet.

Weelde, warmte en pure elegantie definiëren niet alleen de intense, kruidige geur van Tom Ford Soleil Brûlant, maar ook de prachtige flacon. De moderne, iconische vorm, die een beetje doet denken aan een schaakstuk, is al bekend van andere geuren uit de Private Blend-serie. Voor de Tom Ford Soleil Brûlant krijgt de flacon echter een bijzonder nobele, stralende look. Volledig in goud, met een glanzend wit label op de voorkant en een plaquette op de dop, perfectioneert de flacon de combinatie van minimalistisch, no-frills design en weelderige weelde.

Het betoverende Tom Ford Soleil Brûlant is afkomstig van een van de grootste Amerikaanse modehuizen: Tom Ford. Het luxelabel van ontwerper Tom Ford staat bekend om zijn exclusieve modecollecties, edele accessoires en fijne geuren. Tom Ford werd opgericht in 2005 en groeide al snel uit tot een van de populairste merken in de Amerikaanse regio. Naast mode heeft de ontwerper altijd veel belang gehecht aan de cosmeticasector van zijn bedrijf, vooral aan zijn exclusieve parfums. Vanaf het allereerste begin maakten fijne geuren deel uit van het portfolio van Tom Ford, omdat een look pas echt perfect is met het juiste parfum.

De ervaren parfumeur Daniela Andrier zit achter het prachtige Tom Ford Soleil Brûlant. Geboren in Duitsland en nu woonachtig in Frankrijk, wordt ze beschouwd als de grande dame van de parfumerie. Het is dus misschien een verrassing dat haar neus toevallig bij de parfumerie terechtkwam. Als jonge vrouw ging ze naar Parijs om filosofie te studeren aan de Sorbonne, maar al snel ontdekte ze haar passie voor fijne geuren in de Franse hoofdstad. Na haar studie solliciteerde ze daarom voor een stage bij Chanel, waar ze de geheimen van de parfumerie leerde onder leiding van meesterparfumeur Jacques Polge. Gemotiveerd door haar leraar, die al snel haar grote talent herkende, begon Andrier vervolgens met een opleiding aan een gerenommeerde parfumschool in Grasse. Tegenwoordig werkt ze bij Givaudan en heeft ze heerlijke geuren gecreëerd voor een aantal grote namen. Ze is vooral bekend om haar uitgebreide samenwerking met Prada, voor wie ze al meer dan 50 geuren heeft ontwikkeld.

Kopnoten:
Mandarijn
Bergamot
Roze Peper
Hartnoten:
sinaasappelbloesem-absolue
Honing
Basisnoten:
Amber
harsen
hout
Vetiver
leder
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten