Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De witte zon, gevangen in een zoete en bloemrijke geur: met Soleil Blanc brengt Tom Ford de zomer, de zon en de helderblauwe zee in de koudste gebieden.

Soleil Blanc neemt mannen en vrouwen mee op een eenzaam, zonovergoten eiland waar de zomer nooit eindigt.

Tom Ford Soleil Blanc kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Tom Ford Soleil Blanc - Exotische sensualiteit met een heerlijke bloesemgeur

Een fascinerende geur die alle aroma's van een stralende zomerochtend vastlegt op Amalfi kust . Tom Ford Soleil Blanc Eau de Parfum is een luxueuze compositie van kruidige, citroenachtige, licht bloemige en warm balsamico-noten. De unisex geur van Tom Ford's Private Blend serie overtuigt met een verscheidenheid aan smaken en sensualiteit. Wanneer de fles geopend is, betovert de verse bergamot de zintuigen. Cardamom, roze peper en een vleugje pistachenootje geven de citroen topnoot een pittige en charmante ondertoon. Elegante, zomerse frisheid en lichtheid zijn kenmerkend voor de opening van Tom Ford Soleil Blanc.

De hartnoot voegt tuberoos, ylang-ylang en jasmijn toe aan de zomergeur. De attractive-sensual ylang-ylang noot pakt het thema van lichtheid en frisheid aan. Het zorgt ervoor dat de bedrieglijk zoete geur van Egyptische jasmijn zich niet op de voorgrond laat drukken. Tom Ford Soleil Blanc Blanc Eau de Parfum eindigt met kruidige, warme, poederige en balsamico-aroma's . Tonkaboon, benzoïne, seychellen palmpalm en amber en amber vormen de basisnoot van de geur. Het houdt de dromen van een zon-vakantie onder palmbomen wakker. Een sterk kokosnootaroma verbetert de indruk. Soleil Blanc is een modern parfum. De ene noot pakt het karakter van de andere noot op, versterkt het en vult het aan door interactie. Al met al maken kruidige en citroenachtige noten, vergezeld van licht bloemenaroma, de geur tot een echt unisex parfum. Het moderne parfum van de oriental-florale geurenfamilie is geschikt voor elke gelegenheid.

Kopnoten:
Bergamot
Hartnoten:
Jasmijn
Tuberoos
Ylang Ylang
Basisnoten:
Tonkaboon
Benzoë
coco de mer
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 742
toepassen
vandaag tot-22%1