Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 776
toepassen
vandaag tot-29%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Amerikaanse ontwerper Tom Ford beschrijft deze uniseksgeur als weelderig, warm en iconisch. Tobacco Vanille Wikkelt zowel dames als heren in een kruidige zoetheid geïnspireerd door exclusieve Londense herenclubs.

Tom Ford Tobacco Vanille goedkoop kopen

De geur +

Kruidige zoetheid of zoete specerijen?

Hoe je het ook draait, de geur van de in 2007 gelanceerde Tom Ford Tobacco Vanille geur zal je inspireren. Gemaakt door parfumeur Olivier Gillotin, overtuigt de geur met een topnoot van kruiden en aromatische tonen. De hele tabaksplant ontvouwt zijn effect in de hartnoot. De tabaksbloesem, het tabaksblad en de tabak zelf mengen zich hier met tonkabonen. Interessant is ook de basis, waarvan de ongebruikelijke component is het houtsap, dat doorgaat met gedroogd fruit en cacao voordat het tot de naamgevende vanille komt. In eerste instantie lijkt Tom Ford Tobacco Vanille het bijna te mannelijk voor een uniseksgeur, maar wanneer de vanille- en tonkabonen opengaan, toont het parfum zijn ware karakter.

Het is dat van een verleider die zich aan de dames wijdt, die de heren inspireert en die gewoonweg schattig is. Heeft Tom Ford Tobacco Vanille zeker mannelijke tonen, maar evengoed vrouwelijke tonen. Het is geen geur voor de leiseter, het is een eau de parfum voor die speciale momenten. Voor mooie of ook spannende uren in de avonduren. Als u het Tom Ford Tobacco Vanille overdag wilt dragen, kunt u het het beste koel buiten dragen. Maar het maakt niet uit hoe en waar je het Tom Ford Tobacco Vanille draagt. De geur blijft in ieder geval in het geheugen.

Kopnoten:
aromatische geuren
Kruiden
Hartnoten:
Tabak
tabakblad
tabakbloesem
Tonkaboon
Basisnoten:
houtsap
Cacao
gedroogd fruit
vanille
Parfumeur:
Olivier Gillotin
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Tom Ford Tobacco Vanille in vergelijking met de SRP