Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 776
toepassen
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Fleur de Portofino

De geur +

Tom Ford Fleur de Portofino, de bloemige en citroen parfum uniseks geur

In 2015 verscheen Tom Ford Fleur de Portofino voor het eerst in parfumerieën. De bloemig-citrusgeur wordt geproduceerd door de Estée Lauder Companies, een van de diverse licentiehouders van het label Tom Ford.

Zoals het een zomerse, lichte geur betaamt, zijn de topnoten samengesteld uit citrusnoten van bergamot, citroen en mandarijn. Het gebladerte van bittere sinaasappel en viooltje voegt een frisse groene component toe aan de geur, terwijl sering voor het nodige zoete evenwicht zorgt. De hartnoten zijn gericht op witte acaciabloemen met hun verleidelijke zware honinggeur, omgeven door de subtielere magnolia. Weelderige noten van oranjebloesem, Marokkaanse roos en jasmijn onderstrepen het mediterraan-bloemige karakter van deze compositie.

De basisnoot, eveneens honingachtig, combineert acaciahoning en cistus. Vanille en de vanilleachtige tolubalsem uit de hars van de balsemboom zorgen voor een wrange toets. De afscheiding uit de anaalklieren van Aziatische civetkatten, die olfactorisch doet denken aan muskus, belooft een langdurige sillage. Hetzelfde doel wordt gediend door de ambrette, een deel van de zaden van de muskusboom, een malveplant uit het zuiden van de Stille Oceaan, met zijn muskusachtige eigenschappen.

Dankzij de vele bloemige componenten met een sterke basis is Fleur de Portofino geschikt op zowel warmere als koelere dagen van 's morgens tot 's avonds. Fris en jong van effect, het kan gecombineerd worden met elke niet al te rustieke outfit.

Kopnoten:
Siciliaanse citroen
Calabrische bergamot
Sinaasappel
Hartnoten:
acacia
Osmanthus
Mimosa
Basisnoten:
acaciahoning
Parfumeur:
Givaudan
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten