Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Fleur de Portofino

uitverkocht producten +

De geur +

Tom Ford Fleur de Portofino, de bloemig-citrus unisex geur

Tom Ford Fleur de Portofino verscheen in 2015 voor het eerst in parfumerieën. De bloemig-lemonieuze geur wordt geproduceerd door Estée Lauder Companies, een van de verschillende licentiehouders van het Tom Ford-label.

Zoals het een lichte, zomerse geur betaamt, bestaat de topnoot uit citrusnoten van bergamot, citroen en mandarijn. Het loof van bittere sinaasappel en viooltje voegt een frisgroen component toe aan de geur, terwijl sering voor de nodige zoete balans zorgt. In de hartnoot staat witte acaciabloesem centraal met zijn verleidelijke zware honinggeur, omringd door de subtielere magnolia. Weelderige noten van oranjebloesem, Marokkaanse roos en jasmijn benadrukken het mediterrane bloemige karakter van deze compositie.

De eveneens honingachtige basisnoot combineert acaciahoning en rotsroos. Vanille en de vanilleachtige tolubalsem uit de hars van de balsemboom voegen een bittere noot toe. De afscheiding uit de anaalklieren van Aziatische civetkatten, die olfactorisch doet denken aan muskus, belooft een langdurige sillage. Hetzelfde doel wordt ook gediend door de ambrette, een deel van de zaden van de muskusstruik, een plant uit de Stille Zuidzee met muskusachtige eigenschappen.

Dankzij de vele bloemige componenten met een sterke basis is Fleur de Portofino geschikt voor zowel warmere als koelere dagen, van 's ochtends tot 's avonds. Het frisse en jeugdige effect kan worden gecombineerd met elke outfit die niet te rustiek is.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Givaudan
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten