Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Ombré Leather vangt het Wilde Westen, zijn verhalen, zijn ziel en zijn mythe met een uniseks geur van leerachtige kruiden. Noten van zwart leer worden omlijst door kardemom, sambacjasmijn, patchoeli, wit mos en amber.

Tom Ford Ombré Leather goedkoop kopen

De geur +

Puur zwart leer: de geur van Tom Ford Ombré Leather

Het hete zuidwesten van de VS! Deze plek, waar revolverhelden, cowboys en bandieten ooit felle duels uitvochten in de saloon en op de stoffige wegen, was de inspiratie voor de geur en het concept van Tom Ford Ombré Leather. Dit parfum is ook een eerbetoon aan de dames van het Wilde Westen, want het is een uniseks geur, zoals zo vaak het geval is bij Tom Ford.

De topnoten van kardemom en jasmijn sambac zetten de kruidige toon en belichamen de sensuele wildheid van het totaalconcept. Het gelijknamige zwarte leer komt naar voren in de hartnoot. Samen met patchoeli straalt het leer een mannelijke passie uit die zo nobel en warm is dat het ook perfect bij vrouwen past. De geurbeleving wordt afgerond met een basisnoot van amber en wit mos. Een combinatie die warmte en frisheid opnieuw vakkundig verenigt.

Het leer van paardenzadels en cowboylaarzen, het hout van zwaaiende saloondeuren en de eindeloze uitgestrektheid van de landschappen van het zuidwesten zijn perfect gevangen in het houtachtige, kruidige aroma van Tom Ford Ombré Leather. Het parfum is niet alleen een succesvolle uniseksgeur die zich duidelijk onderscheidt van andere creaties, maar ook een waar eerbetoon aan het deel van de VS waarop het is geïnspireerd.

Basisnoten:
Parfümeur:
Sonia Constant, Givaudan
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten