Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Wilde Westen, zijn verhalen, zijn ziel en zijn mythe vangen Tom Ford Ombré Leather met een uniseks geur van leerachtige kruiden. Notities van zwart leer worden omlijst door kardemom, jasmijn ambac, patchouli, wit mos en amber.

Tom Ford Ombré Leather kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Zuiver zwart leer: de geur van Tom Ford Ombré Leather

Het hete zuidwesten van de VS! Deze plek, waar vroeger revolverhelden, cowboys en bandieten wilde duels vochten in de salon en op de stoffige straten, was de inspiratie voor de geur en het concept van de Tom Ford Ombré Leather . Ook de dames van het Wilde Westen krijgen een eerbetoon met dit parfum, het is, zoals zo vaak metTom Ford , een unisex geur.

Zelfs de topnoot van kardemom en jasmijn samba geeft de kruidige toon aan en belichaamt de sensuele wildheid van het totaalconcept. In de hartnoot komt het zwarte leer dat het zijn naam geeft tot zijn recht. Samen met Patchouli straalt het leer een mannelijke passie uit, maar het is zo nobel en warm dat het ook perfect is voor vrouwen. De geurbeleving wordt afgerond met een basisnoot van amber en wit mos. Een combinatie die opnieuw vakkundig warmte en frisheid combineert.

Het leer van de paardenzadels en cowboylaarzen, het hout van de zwaaideuren van de saloondeuren en de oneindige uitgestrektheid van de landschappen van het zuidwesten zijn perfect Tom Ford Ombré Leather gevangen in de houtachtige, kruidige geur van deze dieren. Het parfum is niet alleen een succesvolle uniseksgeur die zich onderscheidt van andere creaties, maar ook een waar eerbetoon aan het deel van de VS van waaruit het geïnspireerd is.

Kopnoten:
jasmijn-sambac
Kardemom
Safran
Hartnoten:
zwart leer
Patchoeli
Vetiver
Basisnoten:
Amber
wit mos
Parfumeur:
Sonia Constant, Givaudan
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 830
toepassen
vandaag tot-34%1