Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-29%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Niet alleen in de donkerste duisternis komt de bloemige en kruidige geur vrijTom Ford Noir de Noir . Dames en heren, deze intense geur zal u betoveren.

Tom Ford Noir de Noir goedkoop kopen

De geur +

Meer dan dat bepaalde: Tom Ford Noir de Noir

In 2007 lanceerde de briljante modeontwerper de uniseksgeurTom Ford Noir de Noir . De kruidige en oosterse geur scoort niet alleen met zijn bovengemiddelde duurzaamheid en fijne kuilvoer. Het overtuigt ook met een elegante aanwezigheid die zowel vrouwelijk als mannelijk is en iets mysterieus uitstraalt. De parfumeurs Jacques Cavallier-Belletrud en Harry Frémont zijn verantwoordelijk voor het eau de parfum.

De topnoot bestaat uit fijne saffraan. De hartnoot bestaat uit zwarte rozen, zwarte truffels en bloemige noten, terwijl vanille, mos, patchoeli en oud het parfum zachtjes afronden.

Dames en heren, Tom Ford Noir de Noir dat straalt iets mysterieus uit, iets duisters, mystieks en misschien ook iets verkeerds. Het is heerlijk harmonieus, zacht en sterk, Yin en Yang, dit zijn geen tegenpolen, dit is Tom Ford Noir de Noir . Het is een geur voor het koele seizoen, voor mensen die zich bewust zijn van zichzelf en die precies weten wat ze willen. Tom Ford Noir de Noir het is geen geur voor het dagelijkse leven, het is voor de speciale momenten, voor de avond en het uitgaan. Een verleider voor verleiders en degenen die graag verleid worden.

Kopnoten:
Safran
Hartnoten:
bloemrijke geuren
zwarte roos
zwarte truffel
Basisnoten:
Mos
Oud
Patchoeli
vanille
Parfumeur:
Harry Frémont, Jacques Cavallier-Belletrud
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten