Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Velvet Orchid

uitverkocht producten +

De geur +

Tom Ford Velvet Orchid, de zoete bloemige geur voor vrouwen

De geur Tom Ford Velvet Orchid werd Tom Ford gelanceerd in 2014 door . Het Eau de Parfum begeleidt de reukzintuigen op een opwindend glamoureuze en vrouwelijke geurreis door fluweelzachte bloemen- en oosterse geuren die de zoete en zuivere geurfacetten van de orchideeën vangen. Om te beginnen heeft de essentie van bergamot een citroenachtige en verkwikkende geuraccenten. Deze zure en frisse geuren contrasteren met de zoetheid van de andere componenten.

Terwijl de geurcomponenten van honing de aroma's van het Verre Oosten van de geur accentueren en diepte geven aan de bloemige noten, straalt Mandarijn Orpur sappige geuren uit. De topnoot wordt aangevuld met zoete vanille nuances die een oosterse flair toevoegen. In het hart van het Eau de Parfums ontvouwt zich de geur van een betoverend boeket bloemen. De intense bloemenaroma's van de Cattleyaorchidee worden geaccentueerd door de geuren van Jasmijn Absoluut, Oranjebloesem en Magnolia.

De stergeurcomponent van de Eau de Parfums wordt omgeven door bedwelmend zoete, dierachtige, bloemige, frisse, citroenachtige en luxueuze geurcomponenten, die zich verenigen tot een volwaardig parfumakkoord. De sterke leerachtige en harsachtige, maar ook houtachtige, balsamico en zoete melkachtige geurelementen van Labdanum, Myrrhe Orpur en sandelhout laten de geur op een fluweelzachte, warme en exotische manier eindigen. Het samenspel van de gelaagde geurcomponenten zorgt Velvet Orchid voor een weelderige geurbeleving die de drager meeneemt naar de bloemrijke en Arabische geurenwereld.

Kopnoten:
Bergamot
Honing
Mandarine Orpur
vanille
Hartnoten:
cattleya-orchidee
jasmijn-absolue
Magnolia
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Labdanum
Mirre Orpur
Sandelhout
Parfumeur:
Antoine Maisondieu, Calice Becker, Shyamala Maisondieu, Yann Vasnier
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten