Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Verdomd fantastisch, dat is wat fans van deze zoet-kruidige uniseksgeur denken als ze de donkere fles openen. Tom Ford Fucking Fabulous is net zo buitengewoon en provocerend als de Amerikaanse Amerikaanse ontwerper zelf.

Tom Ford Fucking Fabulous goedkoop kopen

De geur +

De geur voor stijlvolle individualisten

Tom Ford Fucking Fabulous is een geur voor dames en heren. Het is verkrijgbaar sinds 2017 en behoort tot de familie van leerachtige geuren. De geur opent met topnoten van muskaatsalie en lavendel, en na ongeveer 15 - 20 minuten onthult de hartnoot een reeks exquise ingrediënten: bittere amandel, vanille, iris en leer hullen de drager in een exclusief olfactorisch aura. Tonkaboon, leer, cashmeran, lichte houtsoorten en ambergris vormen samen een briljante compositie.

Fans van de geur zijn vooral enthousiast over de compositie van leer en bittere amandelen, die de perceptie van Tom Ford Fucking Fabulous aanzienlijk karakteriseert. De hoge waarderingen voor Tom Ford Fucking Fabulous zijn ook te danken aan de individuele noot: deze geur is zeker voor zelfverzekerde individualisten. Het wordt vooral gezien als een geur voor 's avonds of voor sociale gelegenheden. De dagelijks groeiende schare fans van Tom Ford Fucking Fabulous gebruikt de geur in de herfst en winter - en kan er in de lente gewoon geen afstand van doen.

De exclusieve geurbeleving werd door Tom Ford voor het eerst gepresenteerd tijdens de New York Fashion Week in 2017: Tom Ford Fucking Fabulous is onderdeel van de Private Blend lijn van Tom Ford.

Kopnoten:
Parfümeur:
Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten