Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Verdomd fantastisch, dat is wat fans van deze zoet-kruidige uniseksgeur denken als ze de donkere fles openen. Tom Ford Fucking Fabulous is net zo buitengewoon en provocerend als de Amerikaanse Amerikaanse ontwerper zelf.

Tom Ford Fucking Fabulous kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

De geur voor stijlvolle individualisten

Tom Ford Fucking Fabulous is een geur voor dames en heren. Het is verkrijgbaar sinds 2017 en behoort tot de familie van de leerachtige geuren. De geur opent met moscatel salie en lavendel in de topnoot, en na ongeveer 15 tot 20 minuten onthult de hartnoot een ronde dans van exquise ingrediënten: bittere amandelen, vanille, iris en leer omhullen de drager in een exclusieve olfactorische uitstraling. Tonkaboon, leer, kasjmier, licht hout en amber vormen uiteindelijk een schitterende compositie.

Liefhebbers van de geur zijn bijzonder enthousiast over de samenstelling van leer en bittere amandelen, wat een Tom Ford Fucking Fabulous beslissende invloed heeft op de perceptie van de geur. De hoge waardering voor deze geur komt ook Tom Ford Fucking Fabulous voort uit de individuele noot: deze geur is zeker voor zelfbewuste individualisten. Het wordt vooral gezien als een geur voor de avond of voor sociale gelegenheden. De dagelijks groeiende gemeenschap van liefhebbers van dit Tom Ford Fucking Fabulous parfum gebruikt het in de herfst en winter - en kan het in het voorjaar gewoonweg niet meer weggooien. Het parfum heeft een matig sillagegehalte en een goede houdbaarheid.

De exclusieve geurbeleving werd voor Tom Ford het eerst gepresenteerd op de New York Fashion Week in 2017: Tom Ford Fucking Fabulous behoort tot de Private Blend lijn van Tom Ford .

Kopnoten:
Scharlei
Lavendel
Hartnoten:
bitteramandel
vanille
leder
Iris
Basisnoten:
Tonkaboon
leder
cashmeran
Ambra
licht hout
Parfumeur:
Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 830
toepassen
vandaag tot-33%1