Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-30%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Rose d'Amalfi

De geur +

Een geur die doet denken aan de Italiaanse zon: Tom Ford Rose d'Amalfi

Stel je de sensuele nabijheid voor van twee geliefden omringd door de schilderachtige schoonheid van de Amalfikust - dit is precies het thema van Tom Ford Rose d'Amalfi. De uniseks geur uit de Private Rose Garden lijn roept de zonnestralen van Amalfi op en de warmte die sensuele aanraking uitstraalt. De bloemig-zoete geur volgt geen klassieke geurpiramide, maar vertrouwt op de kracht van de individuele ingrediënten. Rose d'Amalfi wordt gekenmerkt door een aangename sillage en een goede houdbaarheid.

Heliotroop, een gelaagde geur die doet denken aan marsepein, vanille of kersentaart, vormt de basis van de compositie. De poederachtige bloem wordt gecombineerd met amandel en begeleid door intense noten van bergamot en Italiaanse mandarijn. Een snufje roze peper voegt een zekere kruidigheid toe aan de geur, terwijl de onmisbare roos het geheel afrondt.

Het ontwerp van Tom Ford Rose d'Amalfi is gebaseerd op de klassieke signatuurfles van het label. De hoekige flacon met de iconische dop presenteert zich als een opvallend element ondanks het eenvoudige ontwerp. Het transparante glas laat de roze vloeistof doorschijnen en wordt aangevuld door een wit etiket met de naam van het label en de geur in zwarte letters. De gebogen lijn van de dop eindigt in een breed vierkant dat doet denken aan een zuil van oude Griekse gebouwen en draagt het embleem Tom Ford aan de bovenkant.

De uniseksgeuren van Tom Ford worden beschouwd als nicheproducten omdat ze uitzonderlijk, hoogwaardig en opwindend zijn. De ontwerper stelt hoge eisen aan zijn geuren en heeft onder andere het aroma van oud toegankelijk gemaakt voor een breder publiek, zoals met M7 voor Yves Saint Laurent. Tot de bekendste geuren van Tom Ford behoren Oud Wood, Fucking Fabulous, Tuscan Leather en Tobacco Vanilla. Getalenteerde parfumeurs als Antoine Maisondieu, Honorine Blanc en Yann Vasnier worden ingehuurd voor de creaties. Wie er achter Tom Ford Rose d'Amalfi zit, blijft vooralsnog geheim.

Jennifer Lopez, Regé Jean Page, Bradley Cooper, Julianne Moore en Hugh Jackman behoren tot de beroemdheden die Tom Ford creaties dragen op de rode lopers van de wereld. En de geuren van Tom Ford zijn ook populair bij beroemdheden: popster Harry Styles geeft openlijk toe fan te zijn van Tobacco Vanilla. Met zoveel high-profile talent op de achtergrond is een grote reclamecampagne niet nodig. Rose d'Amalfi wijdt een foto op zijn Instagram feed aan het label, waarop de geur te zien is op een donkerroze satijnen doek, geflankeerd door de twee Tom Ford rozengeuren Rose Prick en Rose de Chine. Een eenvoudig statement dat de geur recht doet.

Basisnoten:
Heliotroop
Amandel
Italiaanse bergamot
Italiaanse mandarijn
Roze Peper
Roos
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten