Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-26%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Electric Cherry

uitverkocht producten +

De geur +

Tom Ford Electric Cherry - De zoete en fruitige verleiding

Tom Ford Electric Cherry is een eau de parfum dat zoete fruitigheid contrasteert met scherpe en bloemige noten. Het resultaat is een geur die knettert van opwinding en opwindend is. Het parfum werd gecreëerd in 2023 en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, hoewel het zoete en fruitige karakter vrouwen meer zal aanspreken. Electric Cherry begint met de geur van zure kers, die fruitig maar ook zuur ruikt. Gember versterkt deze bijzondere geur met zijn scherpe aroma's en brengt spanning in. Jasmijn opent een zachtere kant die weelderig naar bloemen ruikt. Ambrettolide ondersteunt het parfum met een verleidelijke muskusgeur die de aanvankelijk scherpe noten verzacht. Roze peper wakkert het vuur echter weer aan. Tom Ford Electric Cherry is geen gewone kersengeur, maar een fris, brutaal parfum dat elke dag betovert als een flirt.

De fles laat zien dat Tom Ford Electric Cherry iets bijzonders is. De karakteristieke vorm valt op door een kleurstelling die eruitziet alsof hij is omgekeerd. Het glas van de flacon en de dop zijn lichtroze, terwijl de binnenkant en de spraykop mysterieus oplichten in donkerrood. De naam van het parfum staat in al even donkerrode letters op het witte etiket. Dit ontwerp creëert spanning, wat op zijn beurt het karakter van het parfum weergeeft.

Louise Turner is een van de succesvolle parfumeurs die werkt voor de parfum- en aromafabrikant Givaudan. Tot haar creaties behoren bekende geuren als Carolina Herrera Good Girl, Jean Paul Gaultier Le Mâle Le Parfum en Tom Ford Lost Cherry. Oorspronkelijk wilde de Engelse tandarts worden, maar een vakantiebaantje bij Quest (later Givaudan) wakkerde haar passie voor het creëren van parfums aan en dus veranderde ze haar opleiding. In Tom Ford Electric Cherry gebruikt ze een van haar favoriete noten, jasmijn, als een heldere, speelse en verleidelijke geur.

De promotiefilm voor Tom Ford Electric Cherry valt op door het psychedelische kleurenschema, bestaande uit verschillende tinten rood en roze, zwart en reflecterend wit. We zien het roodverlichte gezicht van een vrouw met een grote zwarte zonnebril, die een dikke zwarte kers tussen haar tanden houdt maar er niet op bijt. In intercuts zien we de fles Electric Cherry en het decolleté van de vrouw, die beide een opwindende en verleidelijke uitdrukking krijgen door het lichtspel. Een mannenstem vertelt ons over de drie hoofdgeurnoten, zure kers, warme muskus en sensuele jasmijn, die deze speelse en gedurfde geur kenmerken.

Basisnoten:
zure kers
ambrettolid
Gember
jasmijn-sambac
Roze Peper
Parfumeur:
Louise Turner
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten