Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Beau de Jour

De geur +

Tom Ford Beau de Jour Mannelijk, modern, fris en elegant

Met de in 2019 gelanceerde Tom Ford Beau de Jour Eau de Parfum Spray en All Over Body Spray bewijst het label dat het als geen ander het geurenspel beheerst.

Parfumeur Antoine Maisondieu creëert een frisse topnoot van Provençaalse lavendel en lavendelextracten. In de hartnoot dragen basilicum en Afrikaanse rozemarijn, maar ook eikenmos en rozengeranium bij aan de ontwikkeling van het parfum. De basis is relatief eenvoudig en brengt fijne patchoeli en amber mee. Het wordt dus Tom Ford Beau de Jour niet alleen fris en kruidig, er is ook een aantrekkelijke aardse noot die altijd aanwezig is.

Men kan het Tom Ford Beau de Jour zeker vergelijken met een wandeling in een kruidentuin. Een regenbui heeft de aarde verzacht en het stof van de dag van de verse kruiden gewassen en net nu de zon door de wolken breekt. De lavendel maakt zichzelf duidelijk waarneembaar, maar geeft Tom Ford Beau de Jour iets heerlijk fris en licht mediterraans. De aroma's Tom Ford Beau de Jour smelten samen tot een elegante, mannelijke samenstelling, die scoort met een bovengemiddelde duurzaamheid en een fijne sillage. Zo kan het mannenparfum Tom Ford Beau de Jour overal en altijd worden gedragen met de bijpassende bodyspray.

Kopnoten:
Lavendel
Hartnoten:
Afrikaans rozemarijn
roosgeranium
Eikenmos
Basilicum
Basisnoten:
Patchoeli
Amber
Parfumeur:
Antoine Maisondieu
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 742
toepassen
vandaag tot-31%1