Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-48%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Cherry Smoke

De geur +

Tom Ford Cherry Smoke: De donkere kant van zoete kerse

Het fruitige aroma van rijpe kersen is verleidelijker dan ooit wanneer de geur Cherry Smoke van Tom Ford opent. Licht en suikerachtig roept de geur - samen met een vleugje saffraan - aangename herinneringen op aan zomerse kersentaart in oma's tuin. Een spannend contrast vormen gerookt hout, nagarmotha en osmanthus absolue. Deze laatste ruikt naar leer en abrikoos. Het resultaat is een licht donker, rokerig en uniek parfum dat je meteen naar meer doet verlangen.

Tom Ford Cherry Smoke is een echte uniseksgeur die even goed werkt op de huid van mannen als op die van vrouwen. De kundige mix van zoete en rokerige noten combineert typisch mannelijke en vrouwelijke aroma's tot een feest voor de zintuigen. Een beetje mystiek en verleidelijk, het parfum van Tom Ford is de ideale keuze, vooral voor 's avonds.

Tom Ford is een van de meest invloedrijke ontwerpers van onze tijd. Zijn onmiskenbare mix van tijdloze elegantie en extravagante glamour maakte van hem een modesuperster. Het is precies deze mix die ook terugkomt in het uiterlijk van de Tom Ford Cherry Smoke fles. Het zware, roodachtige glas ziet er imposant uit en is een echte blikvanger. Tegelijkertijd zorgen heldere lijnen en een discreet lettertype voor een hip minimalisme.

De Britse parfumeur Louise Turner wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde neuzen in de industrie en creëerde Tom Ford Cherry Smoke, haar vierde succesvolle geur voor het merk. Turner, geboren in Kent, wilde eigenlijk tandarts worden en nam slechts een studentenbaan aan bij een grote parfumproducent. Deze tijdelijke parttime baan veranderde in een levenslange passie. Louise Turner bleek een echt natuurtalent en begon al snel jeugdherinneringen om te zetten in spannende parfumcreaties. Vandaag de dag weet de Britse het evenwicht te bewaren tussen buitengewone, exclusieve nichegeuren en klassieke aroma's voor de brede markt. Tom Ford Cherry Smoke combineert beide versies van haar vaardigheden.

Donkerrood zover het oog reikt! De reclamecampagne voor Tom Ford Cherry Smoke draait helemaal om kersen en hun onweerstaanbare kleur. De flacon is glamoureus geënsceneerd tussen de vruchten. De Chinese actrice Shu Qi is ook het gezicht van het parfum op talloze internationale markten. Op de reclameposters belichaamt ze perfect de sfeer van het parfum met haar koele schoonheid, donkere haar en kersenrode lippen.

Basisnoten:
Kersen
Chinese Osmanthus Absolu
Gerookt hout
Safran
nagarmotha
Parfumeur:
Louise Turner
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten