Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-26%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Santal Blush

uitverkocht producten +

De geur +

Tom Ford Santal Blush: Een hypnotiserende geur, aantrekkelijk en fascineren

Tom Ford Santal Blush is een fantastische, zachte sandelhoutgeur die een fascinerende diepte krijgt door kruiden en bloemen. Het Eau de Parfum uit 2011 is vrij lineair in zijn verloop. De overheersende noot is sandelhout, dat zijn balsamico, warme geur op een heerlijke, kalmerende manier verspreidt. Kaneel en specerijen doordringen de geur en brengen meer warmte en diepte. Ylang-ylang geeft het parfum een diepe sensualiteit met zijn verdovende bloemengeur. De bloemige noten treden echter nooit op de voorgrond, maar zweven discreet in de ruimte. Tom Ford Santal Blush verfraait vele levensuren, of het nu uren van samenzijn zijn, als een vleiende trooster alleen of in een sociale omgeving. De onopvallende geur past bij vele gelegenheden en seizoenen, zowel bij vrouwen als bij mannen.

De fles van Tom Ford Santal Blush ziet er kostbaar en edel uit in bruin en goud. De hoekige basisvorm loopt taps toe naar de hals van de fles. De dop neemt dit ontwerp in omgekeerde volgorde over, waardoor een symmetrie ontstaat die doet denken aan een antieke zuil. Dit toont duidelijk het hoge niveau van vakmanschap dat gepaard gaat met Santal Blush. De kleur weerspiegelt de warme, romige houtgeur.

De samenwerking tussen Yann Vasnier en Tom Ford is zeer productief. Naast Tom Ford Santal Blush heeft de Fransman vele andere parfums voor het merk gecreëerd. Velvet Orchid, Vanille Fatale of Plum Japonaise bijvoorbeeld. Maar Vasnier werkte ook voor Marc Jacobs, Amouage en Jo Malone. Zijn carrière begon vrij zelfbepaald. Als tiener ontdekte hij een kleine parfumerie die nichemerken verkocht. Daar werd hij verliefd op geuren en investeerde hij zijn zakgeld in parfums, die hij begon te verzamelen. Hij probeerde de individuele nuances van geuren te herkennen en te onthouden. Via een paar zijpaden kwam hij uiteindelijk terecht op de gerenommeerde parfumschool ISIPCA in Versailles. Kort na zijn afstuderen won hij de International Young Perfumer Award.

Warme, gouden kleuren domineren de promotiefilm van Tom Ford Santal Blush. Het begint met een zonsopgang. Begeleid door opzwepende muziek komt er zand uit de fles Santal Blush, die tussen de zandkorrels oplicht. Dan verschijnen gedroogde stukken hout die door de belichting tot leven komen. Zand waait over een bloem van ylang-ylang, duinen verschijnen op de achtergrond. Een zwarte slang belichaamt de sensualiteit van de geur, haar schubben glanzen als kostbare edelstenen. De film creëert een opzwepende en fascinerende sfeer, net als het parfum.

Basisnoten:
Sandelhout
Ylang Ylang
Kruiden
Kaneel
Parfumeur:
Yann Vasnier
Jaar van uitgave:
2011
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten