Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Santal Blush

De geur +

Tom Ford Santal Blush Gewoon een vleugje sandelhout of meer?

In 2011 wordt de Eau de Parfum Spray Tom Ford Santal Blush gelanceerd. Yann Vasnier creëerde het houtpittige parfum voor vrouwen. Het is veelzijdig, vol mystiek en exotisme. Een parfum dat fascineert bij elke spray, altijd weer opnieuw.

Hij mengt fenegriek, komijnzaad, wortelzaad, kaneelschors en kruiden voor Tom Ford Santal Blush een topnoot. De hartnoot is volledig bloemig en vrij kort, en bestaat alleen uit roos, jasmijn en ylang-ylang. Sandelhout, de naamgever, ontmoet ceder, oud, muskus en benzoë in de basis.

Tom Ford Santal Blush betekent "sandelhoutspoeling." Of het anders zo sterke sandelhout zich echt alleen maar laat zien als een ademtocht, beoordelen veel dames heel anders. Maar ze houden allemaal van deze buitengewone, wonderbaarlijk harmonieuze compositie, waarvan de duurzaamheid en de sillage ver boven het gemiddelde liggen. Door de prachtige geurpiramide kun je de indruk krijgen dat het Tom Ford Santal Blush alleen voor het koude seizoen is, maar in feite is Tom Ford Santal Blush het een echte allrounder. Het parfum is geschikt voor alle seizoenen en alle gelegenheden, dag en nacht. Toch wordt het Tom Ford Santal Blush vaak gedragen als de speciale geur voor een speciale gelegenheid.

Kopnoten:
fenegriek
Kruiden
komijn
wortelzaden
kaneelschors
Hartnoten:
Jasmijn
Roos
Ylang Ylang
Basisnoten:
Benzoë
muskus
Oud
Sandelhout
Ceder
Parfumeur:
Yann Vasnier
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 742
toepassen