Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Fougère Platine is geen parfum voor mensen die de voorkeur geven aan het gewone. Deze fougèregeur van het Amerikaanse label verrukt zowel dames als heren met zijn gereduceerde maar veelzijdige samenstelling.

Tom Ford Fougère Platine goedkoop kopen

De geur +

Tom Ford Fougère Platine is stijlvolle elegantie met een ingetogen aanwezigheid

Tom Ford Fougère Platine bestaat sinds 2018. De uniseks geur is gecreëerd door Olivier Gillotin en Linda Song. Ze mengen zes verschillende smaken tot een groene en houtachtige geur zonder gebruik te maken van de klassieke geurpiramide. Wierook, cederhout. Artemesia, tabaksblad, muskaatsalie en bergamot vormen samen een uniseks geur die gewoon perfect is voor in de stad.

Waar Tom Ford meestal graag met de olfactorische club zwaait omdat hij graag provoceert, heeft hij zich ingehouden met Tom Ford Fougère Platine. De aromatische en stijlvolle compositie is gemaakt voor het dagelijks leven, voor vrije tijd en, nog belangrijker, voor het werk. Tom Ford Fougère Platine dringt zich niet op, hoewel het eau de parfum een duidelijk waarneembare uitstraling heeft. De uniseks geur kan daarom het hele jaar door worden gedragen, bij voorkeur op warmere dagen. De aanwezigheid, vaak omschreven als fris en koel, zelfs licht metaalachtig, is verfijnd zonder overheersend te zijn. Dit is echt het bewijs dat Tom Ford ook een meester is in rustige geuren en dat extreme sillage niet altijd nodig is, ook al heeft Tom Ford Fougère Platine een bovengemiddelde levensduur. Als je van subtiel en toch expressief houdt, moet je deze houtachtig-groene geur zeker proberen.

Basisnoten:
Scharlei
Bergamot
artemisia
Wierook
tabakblad
Cederhout
Parfumeur:
Olivier Gillotin, Linda Song
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten