Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Mandarino di Amalfi werd geïnspireerd door de witte villa's die de Amalfikust sieren. In overeenstemming met deze inspiratiebron schittert de uniseksgeur met een frisse, citrusachtige sillage.

Calice Becker formuleerde deze uit citrusvruchten, nachtbloeiers en wilde bloemen. Een geur die net zo verfrissend is als een koel tonicawater.

Tom Ford Mandarino di Amalfi kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Tom Ford Mandarino di Amalfi, de citroengeur voor lichtgewicht uniseks

De Tom Ford Mandarino di Amalfi Eau de Parfum Spray benadrukt mannelijke en vrouwelijke karaktereigenschappen met zijn citroenverfrissendheid en zoete achtergrondnoten, zodat het door beide geslachten even effectief kan worden gebruikt. Het is bijzonder verfrissend overdag in de zomermaanden, maar dankzij het speciale recept is het ook geschikt voor avonden. In de stad en in de buitenlucht zorgt de geur voor verrassend langdurige frisheid.

De hemelblauwe fles is verkrijgbaar in verschillende maten, herkenbaar aan de verschillend gevormde deksels. De geur is afkomstig van Tom Ford en wordt sinds 2014 door Estée Lauder Companies geproduceerd. De citrusachtige, lichte geur belooft een aangename verfrissing op warme dagen, terwijl geschikt is voor zowel vrouwen als mannen.

De topnoot opent met de anijsgeur van dragon, een kruid uit de groep van de "Big Four", de fijnkruiden van de Franse keuken. Basilicum, terecht ook wel bekend als koninklijk kruid, onderstreept de kruidige noot, terwijl munt zorgt voor een peperige frisheid. Citroen, rode bessen en pompelmoes brengen uiteindelijk een zuurzure-vruchtentriadin de compositie. In de hartnoot speelt de parfumeur Calice Becker ook met specerijen. Zwarte peper in combinatie met de eveneens anijs-achtige koriander, minty perilla en muskaatsalie geeft een eetlustopwekkende kruidige verse geur.

Het contrapunt, geurig oranje en jasmijnbloesems worden toegevoegd, die verantwoordelijk zijn voor het harmoniseren van zoetheid. Het klassieke trio van amber, muskus en civet kat secreties laat de geur lang na. Labdanum, de hars van een mediterraanse rotsroos, en vetiver ronden de geur af met hun balsamico nootjes. In het Mandarino di Amalfi wordt de klassieke citroenverfrissing op originele en effectieve wijze gevarieerd door de vele aromatische kruiden, wat resulteert in een Eau de Keulen-achtige geur met veel ondertonen.

Kopnoten:
Mandarijn
Hartnoten:
Munt
Citroen
Basisnoten:
Estragon
Parfumeur:
Calice Becker
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 742
toepassen