Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfumeur Richard Herpin is verantwoordelijk voor de houtachtig-kruidige Tom Ford Oud Wood. Hij creëerde een houtachtig-kruidige unisex geur die warm maar ook mysterieus is.

Weinig modehuizen creëren zulke exclusieve en luxueuze geuren als Tom Ford. Altijd samengesteld uit de meest exquise ingrediënten en met de grootste zorg, Tom Ford parfums maken indruk met hun bovengemiddelde sillage.

Tom Ford Oud Wood goedkoop kopen

De geur +

Een sensuele, exotische geur met een onmiskenbaar aroma

Oud Wood is een Tom Ford parfum gemaakt in de speciale stijl van de mode-ontwerper. Tom Ford werd geboren in Austin, Texas, groeide op in New Mexico en verhuisde vervolgens naar New York. Na zijn studie kunstgeschiedenis en architectuur stapte hij over op modeontwerp na een verblijf in Parijs. Zijn label staat bekend om zijn modecollecties en accessoires in tijdloze elegantie voor luxueuze en bijzondere wensen van de klant. Volgens dit principe creëerde het bedrijf ook zijn uniseks geur Tom Ford Oud Wood. Dames en heren zullen genieten van dit parfum met een oosterse hout-kruidige noot, die uniek is.

De topnoten zijn Sichuan peper, kardemom en palissander. Agarhout, Braziliaans palissander, vetiver en sandelhout vormen de hartnoot, tonkaboon, vanille en amber open in de basisnoot. Agarhout - ook wel adelaarshout of oud genoemd - is een van de kostbaarste en zeldzaamste materialen die door parfumeurs wordt gebruikt. Het heeft een hallucinogeen en afrommend effect en is al gebruikt in de tempels van Bhutan om geest, zintuigen en lichaam te stimuleren.

Tom Ford heeft een sensuele en exotische mix gecreëerd die een exotisch en onmiskenbaar aroma voortbrengt. Tom Ford's parfumcollectie spreekt liefhebbers van veeleisende parfums aan die niet op zoek zijn naar zomaar een standaard parfum. Zoals alle geuren van het Rijk is Tom Ford Oud Wood een gevarieerde geur met vele facetten.

Hartnoten:
Oud
Basisnoten:
Parfümeur:
Richard Herpin
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Tom Ford Oud Wood in vergelijking met de SRP