Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Tubéreuse Nue

De geur +

Tom Ford Tubéreuse Nue - Pure Verleidin

Tom Ford Tubéreuse Nue is een eau de parfum dat een monument is voor sensualiteit. Tuberoos staat centraal in het parfum, dat in 2021 werd uitgebracht. In de loop van de geur, verandert het. In het begin verleidt de typische volumineuze, zware geur, die zoete, bloemige en honingachtige noten combineert en een afrodisiacum effect zou hebben. Later wordt de tuberoos zachter en romiger. Jasmijn doet vanaf het begin mee met haar intense, unieke geur. Zo vormen tuberoos en jasmijn een fantastisch duet van nachtbloeiende witte bloemen.

De derde geurnuance is suède, dat de geur een zekere wildheid en onconventionaliteit geeft. Samen met de geurakkoorden van Nepalese Szechuanpeper krijgt Tom Ford Tubéreuse Nue een vurig kantje. De geur verandert van dromerige sensualiteit naar een brandend vuur. Engelwortelhout voegt kruidige, bloemige maar ook houtachtige nuances toe. Muskus is het laatste ingrediënt in de geur en verbindt de geur opnieuw met verleidelijke elementen.

Tom Ford Tubéreuse Nue is een geur gemaakt voor de nacht of speciale avonden wanneer de lucht lijkt te knisperen. De bloemige, zoete geur heeft een bovengemiddelde sillage en duurzaamheid en de duidelijke expressie van luxe en passie.

Kopnoten:
Tuberoos
Jasmijn
Hartnoten:
Akigalawood
Nepalese Szechuanpeper
Basisnoten:
Suède
muskus
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten