Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ronduit fataal lekkere geurenTom Ford Vanille Fatale . Sweet and gourmand is deze uniseksgeur uit de exclusieve Private Blend Collectie van de Amerikaanse ontwerper.

Tom Ford Vanille Fatale kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Tom Ford Vanille Fatale Je moet wel van die vanille houden.

Tom Ford breidt de Private Blend Collectie, waarin de ontwerper zijn favoriete aroma's wil introduceren en presenteren, voortdurend uit. In 2017 wordt er een uniseksgeur Tom Ford Vanille Fatale toegevoegd die zoet en gourmand is, maar niet te zoet, zodat mannen ook genieten van het dragen van deze nobele aromatische geur.

De topnoot is gemaakt door Yann Vasnier en bestaat Tom Ford Vanille Fatale uit mirre, wierook, koriander en saffraan. Frangipani en narcissen introduceren de bloemige componenten van de hartnoot, die worden aangevuld met fijn gebrande koffie en gebrande gerst. De basis brengt niet alleen de mooiste vanille uit Madagaskar, maar ook suède en mahonie.

Tom Ford Vanille Fatale is een ondankbare geur die gewoonweg betoverend is. De naam Fatale doet je misschien denken aan een knal effect op een aanvallende ervaring van de geur. Maar Tom Ford Vanille Fatale het is heel anders. Zacht, soms subtiel, nobel en elegant, zo kruipt de geur in de harten van de dames en heren. De kruidige kant van de geur overheerst eigenlijk bij de mannen, terwijl de dames dol zijn op koffie met vanille en bloemen. In ieder geval is de langdurige geur van Tom Ford Vanille Fatale met zijn fijne sillage een absolute allrounder, die zowel overdag als 's avonds past.

Kopnoten:
Safran
Koriander
Myhrre
Wierook
Hartnoten:
geroosterde gerst
geroosterde koffie
Narcis
Maagdenpalm
Basisnoten:
Madagaskar-vanille
Mahonie
Suède
Parfumeur:
Yann Vasnier
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 742
toepassen