Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-20%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ronduit fataal lekkere geurenTom Ford Vanille Fatale . Sweet and gourmand is deze uniseksgeur uit de exclusieve Private Blend Collectie van de Amerikaanse ontwerper.

Tom Ford Vanille Fatale goedkoop kopen

De geur +

Tom Ford Vanille Fatale Je moet wel van die vanille houden.

Tom Ford breidt de Private Blend Collection, waarin de ontwerper zijn favoriete aroma's wil introduceren en presenteren, steeds verder uit. In 2017 werd Tom Ford Vanille Fatale toegevoegd, een unisex geur die zoet en gourmand is, maar niet te zoet, zodat ook mannen deze verfijnde aromatische geur graag dragen.

De topnoot van Tom Ford Vanille Fatale, gecreëerd door Yann Vasnier, bestaat uit mirre, wierook, koriander en saffraan. Frangipani en narcis introduceren de bloemige componenten van de hartnoot, die worden aangevuld met fijne geroosterde koffie en geroosterde gerst. De basis brengt niet alleen de fijnste vanille uit Madagaskar, maar ook suède en mahonie.

Tom Ford Vanille Fatale is een vleiende geur die gewoonweg betovert. Bij de naam Fatale zou je kunnen denken aan een plotselinge ervaring van de geur. Maar Tom Ford Vanille Fatale is heel anders. Zacht, soms subtiel, nobel en elegant, zo sluipt de geur in de harten van mannen en vrouwen. Bij de mannen overheerst eigenlijk de kruidige kant van de geur, terwijl de dames enthousiast zijn over koffie met vanille en bloemen. In ieder geval is de langhoudende geur van Tom Ford Vanille Fatale met zijn fijne sillage een absolute allrounder die zowel overdag als 's avonds past.

Kopnoten:
Safran
Koriander
Myhrre
Wierook
Hartnoten:
geroosterde gerst
geroosterde koffie
Narcis
Maagdenpalm
Basisnoten:
Madagaskar-vanille
Mahonie
Suède
Parfumeur:
Yann Vasnier
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Tom Ford Vanille Fatale in vergelijking met de SRP