Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Café Rose biedt een geurige potpourri van contrasterende maar complementaire noten. Zowel mannen als vrouwen zullen genieten van de bloemig-houtachtige compositie uit de Private Blend Collectie.

Tom Ford Café Rose goedkoop kopen

De geur +

Tom Ford Café Rose: Een nobele verleider

Verleidelijk verleidelijk en exotisch is Tom Ford de uniseksgeurTom Ford Café Rose . Deze bloemengeur uit 2012 is een uitnodiging voor liefhebbers van extravagante chypre-noten om het verborgen labyrint te betreden. Hier dansen kostbare rozenextracten in een liaison met exotische kruiden en donkere koffie op een bedje van wierookharsen, ambergrijs en aromatische houtsoorten.

Tom Ford Café Rose opent kruidig-kruidig met akkoorden van edele saffraan, zwarte peper en warme bloemige meiroos. Het sensuele hart van de Turkse roos, de Bulgaarse roos en de geurige koffienoot contrasteert met de kruidige zachte achtergrond van ambergrijs, wierook, sandelhout en patchoeli.

Als onderdeel van de Private Blend Collectie is Tom Ford Café Rose een van de meest originele geurcreaties van de Amerikaanse luxe Tom Ford modeontwerper. Met zijn collectie heeft hij zijn eigen geurenlaboratorium gecreëerd. Hier versmelt elke creatie zich rond een kostbare noot, waarrond de geurcompositie wordt opgebouwd tot ze de drager als betoverd betovert. Wikkel jezelf in de decadente luxe van het Tom Ford Café Rose parfum met zijn onmiskenbare nuances van sandelhout en rozenwater, zijn accenten van wierook en bruine suiker, uitgebalanceerd met een fijn snufje koffie. Het is de perfecte verbinding van oosterse aroma's met de westerse koningin van de bloemen!

Kopnoten:
kaneelroos
Safran
Zwarte Peper
Hartnoten:
Bulgaarse roos
Koffie
Turkse roos
Basisnoten:
Amber
Patchoeli
Sandelhout
Wierook
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Tom Ford Café Rose in vergelijking met de SRP