Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Patchouli Absolu is een moderne interpretatie van het klassieke ingrediënt dat de Amerikaanse ontwerper ook bijzonder waardeert. De mysterieuze diepte van de unisex geur komt van houtachtige noten, mos en leer.

Tom Ford Patchouli Absolu goedkoop kopen

De geur +

Sexy, niet goed gedragen, maar behoorlijk boosaardig: Tom Ford Patchouli Absolu

Natuurlijk is Tom Ford Patchouli Absolu uit 2014 alleen maar ondeugend in de beste zin van het woord. Het uniseks parfum met een buitengewone levensduur en sillage scoort met een aardse en houtachtige aanwezigheid. Laurierblad, rozemarijn en mos dragen de topnoten. De hartnoot bestaat uit kasjmier, guaiac en viooltjeshout, cypriol en natuurlijk patchoeli. De spannende geurcompositie wordt afgerond met een basis van amber, tonkaboon, muskus en leer.

Tom Ford Patchouli Absolu is geen alledaagse geur. Het is eerder een geur voor 's avonds, om uit te gaan, wanneer je wilt verleiden of verleid wilt worden. Tom Ford Patchouli Absolu is voor volwassen mensen die zichzelf en hun effect kennen, die vrede hebben met zichzelf en die graag sexy en onversaagd zijn. Een beetje Tom Ford Patchouli Absolu is al genoeg om de hele nacht lang de perfecte metgezel te zijn voor dames en heren. Tenslotte is Tom Ford Patchouli Absolu een geur voor het koude seizoen, ongezoet, rokerig, zelfs een beetje gespannen en hoekig. De parfumeur is erin geslaagd om Patchouli zo elegant aan te kleden dat degenen die Patchouli "hun" geur noemen, Tom Ford Patchouli Absolu ook overdag dragen. Zelfs in de zomer. Je moet de geur gewoon ervaren.

Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten