Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place lippotlood cosmetische lijn is ideaal voor het geven van lippen een precieze vorm. Als contourbak zijn ze heerlijk makkelijk te gebruiken en bieden tot 12 uur houvast. Hierdoor blijft de vorm van de lippenstift behouden en wordt de effectiviteit van de lippenstift door niets beïnvloed. De kleuren zijn zeer eenvoudig aan te brengen en zijn daarom geschikt voor het definiëren en zelfs corrigeren van het lipoppervlak in stijl. Dit effect wordt vooral ondersteund door de hoogwaardige formule. De textuur is romig en zeer licht. Dit smeert het niet en voorkomt ook dat het gaat lopen. Dit voorkomt dat de kleur in de fijne liprimpels kruipt en zorgt voor onaangename resultaten. Met de contourstiften van Estée Lauder prevaleert precisie.
En voor nog betere resultaten hebben de lipliners aan de andere kant een borstel die ervoor zorgt dat u uw lipsticks of lipgloss net zo nauwkeurig en voorzichtig kunt aanbrengen. Dit brengt zowel de contour- als de lippenkleur op een zeer hoog niveau. Deze prachtige look wordt ook bereikt door de hoogwaardige ingrediënten van de Lip Pencils. Want alleen goed verzorgde lippen zijn overal mooi. Daarom droogt de contourkleur de huid niet uit, wat vooral voor de gevoelige huid van de lippen een prachtig voordeel is.
Hiermee is de balans bereikt tussen een duurzame kleur en een volwaardige verzorging, zodat de kleuren een schoonheid bieden die door niets wordt aangetast. De hoogwaardige formule en zachte maar duurzame textuur maken van de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil lijn een onmisbaar hulpmiddel voor alle vrouwen die hun look nog meer stijl willen geven door perfectie. Elke lippenmake-up wordt zo een blikvanger die niet alleen esthetische perfectie belooft, maar deze belofte ook inlost.

Het design

De precisie van de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place lippotlood cosmetica wordt ook gegarandeerd door het ontwerp van het potlood. Hier vindt u een lood dat zacht genoeg is om de verf precies aan te brengen, maar dat ook heel gemakkelijk kan worden gericht en zo in topvorm wordt gebracht. Voor nog meer comfort zijn de potloden aan de andere kant voorzien van borstels, waardoor lippenstift of glans heel eenvoudig en precies kan worden aangebracht. Zowel de contour als de kleur van de lippen zelf zorgen altijd voor een perfect beeld, dat vooral het opvallende lipgebied prachtig in scène zet.

Het assortiment

Kleuren zijn kenmerkend voor de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil cosmetica serie. De prachtige textuur van deze contour pennen wordt de drager van modieuze dromen. Deze wonderlijke wereld van kleuren wordt geïntroduceerd door de helderste versie. De 01 Pink toont een licht en delicaat roze, waardoor er heerlijk licht kan worden gekeken. Een nuance dieper, en dus perfect voor de naakte look, is 03 Tawny, waarvan oud roze voegt een magische vleugje kleur aan de lippen make-up. 02 Fuchsia is verantwoordelijk voor meer drama. Ook hier is roze het motto, maar niet in een delicate variant; ook hier heerst een sterk choquerend roze. De rode tinten kloppen al bij de deur, waarvan 06 Apple Cordial opvalt, het warme rood zorgt voor grote effecten, waarvan de warmte een prachtig contrapunt is voor de kleur 05 Koraal.
Dit komt omdat een oranje-zwaar, helder rood de sterke punten laat zien die een signaalkleur kan hebben. 14 Wijn is zachter, maar niet saai. Het wijnrood is diep en blauwachtig en brengt drama in de wereld van lippenkleuren. Voor meer diepte en iets meer drama is 16 Brick geschikt. Een zeer diep rood blijkt een garantie te zijn voor vrouwelijke looks. Op de drempel naar bruin staan 04 Rose en 10 Russet, die bewijzen dat zelfs donkere kleuren hun zachte kanten hebben. En dat bruin niet hard en donker hoeft te zijn, bewijst 09 Mocha met zijn poederachtige, lichtbruine, die hetzelfde zachte effect kan bereiken als 08 Spice. En dan is er 20 Clear. Estée Lauder toont hier haar absolute gevoel voor trends, want anders zoekt men lang en meestal tevergeefs naar een wit lipcontour potlood. Maar het zal onmogelijk zijn om mode voor te stellen zonder deze blik in de toekomst. Met al deze prachtige kleuren kan elke gewenste look worden bereikt en blijft geen wens onvervuld.