Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De cosmetica van Lancôme Sourcils Définis is volledig ontworpen om de wenkbrauwen perfect te laten uitkomen. Hiervoor wordt een superdunne en uiterst nauwkeurige voorsprong gebruikt, die voor uitstekende resultaten zorgt. Het gaat er immers niet alleen om de wenkbrauwen te definiëren, maar ook om ze door een indrukwekkende volheid een onberispelijk uiterlijk te geven. Dit verdichtingseffect wordt bereikt door de bijzondere aard van de mijn. Een bijzonder stevig lood wordt gebruikt om zelfs de kleinste openingen in elke wenkbrauw te bedekken. En omdat het lood een bepaalde hardheid heeft, komt er nooit te veel verf tegelijk vrij. De wenkbrauwpotloden van Lancôme Sourcils Définis geven uw wenkbrauwen een onberispelijke afwerking. Om zoveel mogelijk comfort te bieden aan de praktische kant, vereist de superexacte navulling geen enkele vorm van verscherping, waardoor verschillende resultaten worden vermeden en altijd dezelfde lijndikte en kleurintensiteit wordt bereikt. Micro-Matic is het toverwoord dat ervoor zorgt dat de lood niet hoeft te worden geslepen of speciaal beschermd. Het kan zich terugtrekken in de pen en is dus beschermd, maar altijd klaar voor onmiddellijk gebruik. Er is ook veel zorg besteed aan de formule van de wenkbrauwkleur, zodat de waterdichte formule de duurzaamheid ten goede komt. Zelfs meer dan zes uur veranderen niet de gedefinieerde look, de make-up niet zo snel smeren en blijft vlekkeloos voor een extreem lange tijd. Voor de perfecte look kunnen de 5 tinten zelfs met elkaar gemengd worden, zodat de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen exact op elkaar afgestemd kan worden door verschillende tinten te gebruiken. Deze voorzichtigheid zorgt ervoor dat elke teint en elk haartype kan profiteren van de stijl van deze kleuren. De cosmetische lijn Lancôme Sourcils Définis is geschikt voor alle vrouwen die hun wenkbrauwen een perfecte definitie en dichtheid willen geven en van hun wenkbrauwen een mooi en waardig decor willen maken.

Het design

De cosmetische serie Lancôme Sourcils Définis blijft niet verzanden in overbodige franjes. De enige decoraties zijn de mooie gouden hoed en de kleur van het dunne potlood die past bij de kleur van de wenkbrauwen. Hoewel het ontwerp zeer eenvoudig is, wijst de gereduceerde elegantie betrouwbaar op de belangrijkste taak. Want de focus van deze serie ligt vooral op de perfectie van make-up. En dit doel wordt niet alleen bereikt door de innovatieve vulling met zijn Micro-Matic-technologie, maar ook de kleine borstel aan het einde van de pen zorgt voor een perfecte definitie, het helpt om het fijne haar van de wenkbrauwen perfect te scheiden en de scène te zetten.

Het assortiment

De cosmetische lijn Lancôme Sourcils Définis heeft meer dan één groot voordeel te bieden, passend bij het product van een innovatief label. Dit begint met de meest ingenieuze en uiterst innovatieve voorsprong en eindigt zeker niet bij de exclusieve en effectieve formule. Hier komen kleuren samen die alleen al de grenzen van de perfectie met succes bereiken. Om nog meer te kunnen bieden, kunnen de individuele nuances echter met elkaar gemengd worden. Daarom is de Lancôme Sourcils Définis-serie zo bijzonder. Want op deze manier kan iedere vrouw precies het beoogde effect bereiken. Daarom brengt de exclusieve serie alle nuances samen die moderne vrouwen kunnen gebruiken om een even eigentijds als stijlvol uiterlijk te creëren. Het begint met 01 Blonde Nuance, ideaal voor vrouwen met licht haar en een lichte teint. Het weegt niet op het uiterlijk en geeft toch een zichtbare definitie van de wenkbrauwen. Voor de blondines, die iets meer kleur kunnen en willen bieden, staat 03 Gris klaar om de ogen een echt waardig decor te geven. Na deze fantastische specialisten stelt zich een prachtige allrounder voor. De 04 Châtain van de Lancôme Sourcils Définis serie biedt een kleur die geschikt is voor zowel blondines als brunettes. Het weegt op geen enkele manier op het uiterlijk, maar zorgt er gewoon voor dat de wenkbrauwen perfect gedefinieerd zijn op een zeer stijlvolle en elegante manier. De kleur 02 Auburn hoeft zich niet te verbergen, maar de zachte nuance van donkere types kan zorgen voor een perfectie van de oogzone. De Nuance 05 Brun richt zich ook tot de brunette vrouw, die dieper van kleur is en zo een even geaccentueerd uiterlijk geeft. En dan is er nog 06 Noir, een zeer diep zwart, dat niet alleen geschikt is voor zeer donkere huid- en haartypen, want met lichtere types kan deze kleur zeer dramatische en soms excentrieke koele stijlen geven.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.