Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

Lancôme werd in 1935 gesticht door Armand Petitjean. Aanvankelijk ontstonden er vijf parfums die zich op de markt konden vestigen. Kunstenaar Georges Delhomme was verantwoordelijk voor het bijzondere en unieke ontwerp. Kort nadat het parfum op de markt was, volgden diverse verzorgingsproducten. Het productassortiment werd stap voor stap uitgebreid. Lancôme maakt sinds 1964 deel uit van L'Oreal en staat bekend als een merk van fijne cosmetica. Lancôme biedt zowel make-up en parfums als verzorgingsproducten aan.

Lancôme is 's werelds nummer één op het gebied van gezichtsverzorging en make-up, zoals het bedrijf graag benadrukt. Lancôme is een van de meest succesvolle merken voor L'Oreal zelf. De producten zijn nu in meer dan 140 landen verkrijgbaar. Lancôme producten zijn bedoeld om alle doelgroepen aan te spreken. Voor elk type en elke leeftijd zijn geschikte producten beschikbaar. De reclamecampagnes van Lancôme worden gepromoot en de afgelopen jaren zijn bijvoorbeeld Kate Winslet, Julia Roberts en Penelope Cruz voor reclamedoeleinden binnengehaald. Emma Watson, die als Hermione in Harry Potter-films verscheen, is beschikbaar voor de huidige bevordering sinds 2011.

De Lancôme-onderzoekers hebben de regeneratieve geneeskunde ontdekt en er zo voor gezorgd dat er hoogwaardige producten ontwikkeld konden worden. De celactiviteit verandert in de loop der jaren en stamcellen kunnen niet meer volledig presteren. De producten hebben ook een stamcelomgeving voor de volwassen huid gecreëerd, wat het regeneratievermogen van de huid ten goede komt. Zo wordt bijvoorbeeld Pro-Xylane gebruikt, een natuurlijk voorkomend suikermolecuul.

De collageenlaag van de huid wordt dienovereenkomstig positief beïnvloed en kan zich zo regenereren. Het is optimaal dat een productie zonder uitzondering biologisch wordt verkregen uit beukenhout. De veroudering van de huid wordt gestopt en na korte tijd worden de eerste resultaten merkbaar: De huid ziet er jonger en elastischer uit. De dichtheid van de huid wordt weer hoger en de rimpels worden verminderd of ontwikkelen zich helemaal niet. Het is belangrijk om de gecoördineerde verzorgingsproducten te gebruiken. Het begint niet met de crèmes, maar begint met de Lancôme reiniging van de huid, wat de alfa en omega van elke verzorging is.

alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Reiniging
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Voor wie zich graag goed verzorgt
Een lotion voor vrouwen die van goede verzorging houden. Stijlvol, elegant en apart. Ik ben er dol op en inmiddels gebruiken een aantal van mijn vriendinnen deze lotion ook. Ik beveel hem dan ook graag aan.

Het design

Lancôme houdt van kwaliteit en esthetiek. Lancôme combineert beide aspecten in de cosmetische serie "Reiniging". De verpakking en het design zijn onmiskenbaar en tijdloos. Het ontwerp van de mouwen van alle reinigingsproducten is klassiek: Parelmoer wit of licht roze voldoen aan elegante lettertypen in het zwart. Met roze en gouden decoraties creëert Lancôme een stijlvolle en moderne look.

De reinigingsserie van Lancôme overtuigt met kwaliteit en eenvoudige vormen, kleuren en design. De producten zijn ergonomisch ontworpen en bedoeld voor dagelijks gebruik, maar het cosmetische assortiment van Lancôme is ook een lust voor het oog. Het smaakvolle verpakkingsdesign, de delicate kleuren en de elegantie van het lettertype kunnen in elke badkamer prachtig worden gerangschikt.

Het assortiment

Lancôme Cleanser Baume Éclat is geschikt voor het reinigen van alle huidtypen, eenvoudig op de droge huid masseren en met warm water verwijderen. Lancôme Cleansing Cream Mousse Confort is een reinigingsschuim dat bijzonder geschikt is voor de droge huid. Met Gel Éclat, Lancôme Cleaning Huile Éclat en Tonic Éclat zijn andere hoogwaardige reinigingsproducten verkrijgbaar.

Dit is echter niet het einde van het reinigingsproces. Een geschikte toner voor het gezicht rondt het reinigingsproces af. Eau Micellaire Douceur van Lancôme Cleansing bijvoorbeeld is een reinigingswater dat op alle huidtypen kan worden gebruikt. Het is geschikt voor het verwijderen van make-up en kan gebruikt worden voor gezicht, ogen en lippen. Tonique Douceur is verkrijgbaar als zacht en alcoholvrij tonicum voor het gezicht. Deze toner is de eerste keuze voor een droge huid. Natuurlijk kan ook een speciale make-upverwijderaarmelk worden gebruikt.

Hiervoor zijn de producten Galatée Confort en Galatée Douceur uit het assortiment Lancôme Cleaning verkrijgbaar. De huid moet van tijd tot tijd worden verwend met een peeling om een basisreiniging uit te voeren. Dit betekent dat de crèmes hun actieve ingrediënten nog beter kunnen ontwikkelen. Lancôme Cleansing Exfoliance Clarté is een peeling voor de normale en gemengde huid. Exfoliance Confort is ideaal voor de droge huid. Af en toe heeft de huid ook baat bij een masker.

Voor de normale en gemengde huid is de Lancôme Pure Empreinte Masque reiniger ideaal. Dit is een diep reinigend masker dat tegelijkertijd intensief reinigt en verfrist. Het assortiment Lancôme Cleaning wordt gecompleteerd met Effacil Demaquillant Fraicheur pour les Yeux oogmake-upverwijderaar en een tweefasige oogmake-upverwijderaar.