Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lancôme La Nuit Trésor

De geur +

Lancôme La Nuit Trésor - de perfecte metgezel voor een onvergetelijke nacht

Lancôme La Nuit Trésor is een vrouwengeur uit het jaar 2015 en straalt een bijzonder gepassioneerd, sensueel en uniek karakter uit. De geur is zoet en gourmandig en betoverd door unieke ingrediënten.

De topnoot, die direct na het spuiten wordt waargenomen, bestaat uitsluitend uit de geur van de zwarte roos. Dit is een aangenaam rooskleurige noot die niet perfecter kan zijn. In de hartnoot verschijnt de Tahitiaanse vanille-orchidee. Lancôme Zij is het die La Nuit Trésor L'Eau de Parfum zijn gastronomische geur geeft. Het straalt een zware maar zoete noot uit die het parfum zijn karakteristieke karakter geeft. De basisnoot heeft ook een vleugje wierook. De onmiskenbare geur van harsachtige, houtachtige en balsamico-kruidige wierook vult prachtig aan met de nog steeds gemakkelijk waarneembare zwarte roos en de zware geur van de vanille-orchidee. De romige geur van lychee praliné is hier echter bijzonder intens - een rooskleurige zoetheid. Deze zoete, licht rooskleurige en sensuele geurcompositie wordt afgerond door de aangename houtachtige noot van de papyrusstruik, die perfect aansluit bij de wierook.

Met slechts enkele ingrediënten wordt een geur gecreëerd die perfect in balans is, het beeld van een spannende nacht creëert en zelfs een afrodisiacum effect heeft.

Kopnoten
Zwarte roos
Hartnoten
Tahitiaanse Vanille-orchidee
Basisnoten
Wierook
Papyrus
Lychee Praline

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
10 239
toepassen
vandaag tot-23%