Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Lancôme La Nuit Trésor - de perfecte metgezel voor een onvergetelijke nacht

Lancôme La Nuit Trésor is een vrouwengeur uit het jaar 2015 en straalt een bijzonder gepassioneerd, sensueel en uniek karakter uit. De geur is zoet en gourmandig en betoverd door unieke ingrediënten.
De topnoot, die direct na het spuiten wordt waargenomen, bestaat uitsluitend uit de geur van de zwarte roos. Dit is een aangenaam rooskleurige noot die niet perfecter kan zijn. In de hartnoot verschijnt de Tahitiaanse vanille-orchidee. Lancôme Zij is het die La Nuit Trésor L'Eau de Parfum zijn gastronomische geur geeft. Het straalt een zware maar zoete noot uit die het parfum zijn karakteristieke karakter geeft. De basisnoot heeft ook een vleugje wierook. De onmiskenbare geur van harsachtige, houtachtige en balsamico-kruidige wierook vult prachtig aan met de nog steeds gemakkelijk waarneembare zwarte roos en de zware geur van de vanille-orchidee. De romige geur van lychee praliné is hier echter bijzonder intens - een rooskleurige zoetheid. Deze zoete, licht rooskleurige en sensuele geurcompositie wordt afgerond door de aangename houtachtige noot van de papyrusstruik, die perfect aansluit bij de wierook.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Met slechts enkele ingrediënten wordt een geur gecreëerd die perfect in balans is, het beeld van een spannende nacht creëert en zelfs een afrodisiacum effect heeft.

Twee begaafde parfumeurs die vaak hun neuzen hebben gedeeld.

De geurcompositie Lancôme La Nuit Trésor is ontwikkeld door twee bekende en succesvolle parfumeurs.
Aan de ene kant is er Amandine Clerc-Marie, die vooral naam heeft gemaakt door de compositie van Chloé Lisy en Chloé vrouwengeuren. Ze heeft ook verschillende andere geuren gemaakt. Bijvoorbeeld Thierry Mugler Aura voor vrouwen, Chopard Amber Malaki voor mannen, Bottega Veneta pour Homme Essence Aromatique en Parco Palladiano X: Olivo. In totaal zijn er nu bijna 60 verschillende parfumcomposities. Maar ze was Lancôme niet La Nuit Trésor de enige die een populair parfum creëerde.
Christophe Raynaud speelde ook een belangrijke rol in de ontwikkeling. De twee parfumeurs creëerden samen Thierry Mugler Aura. Rynaud is vooral bekend om de co-creatie van Paco Rabanne 1 Miljoen en heeft ook de mannengeur Joop! Thrill Man, de vrouwengeur Lagerfeld Karleidoscope en de uniseks geur Leather Blend van Davidoff. Zij namen gezamenlijk de compositie van alle parfumcreaties uit de La Nuit Trésor serie van La Nuit Trésor L'Eau de Parfum Caresse Lancôme over. Net als Amandine Clerc-Marie is Christphe Raynaud een van de parfumeurs die de top heeft bereikt. Raynaud begon zijn carrière in 1990 bij ISIPCA in Versailles. Tijdens zijn studie werkte hij parttime voor Créations Aromatiques - samen met Michel Almairac. Na zijn opleiding begon de jonge parfumeur in 1993 bij Drom Fragrances International, waar hij de functie van Junior Perfumer bekleedde. Hij bleef hier tot 2000, toen hij naar Symrise verhuisde. Zeven jaar later trad Raynaud in dienst bij Givaudan, waar hij nog steeds werkt.

De perfecte combinatie van geur en fles

De Lancôme geur van La Nuit Trésor L'Eau de Parfum creëert het beeld van een onvergetelijke en spannende avond. Sensualiteit speelt ook een belangrijke rol in de samenstelling van de geur. De vorm lijkt op die van een geslepen diamant, terwijl de transparante, maar intens bessenkleurige vloeistof in de fles zichtbaar is. De randen van de geslepen diamant zijn in zwart, wat samen met de sensuele kleur van het parfum een mystieke sfeer creëert. De sluiting lijkt ook op een geslepen diamant - maar dan in een vierkante vorm. De flessenhals daarentegen is versierd met een zwarte strik met een zwarte roos.
Passend bij de mysterieuze fles en de grandioze geur, zijn beide verpakt in een zeer elegante doos. De zwarte verpakking heeft een licht, lichtroze frame aan de bovenkant. Binnenin dit frame bevindt zich een zwart, glinsterend oppervlak met de parfumnaam.

Wat als de liefde altijd aanvoelt als de eerste dag?

Voor de reclamecampagne voor Lancôme Penélope CruzLa Nuit Trésor . De Spaanse actrice en Oscarwinnaar speelt de hoofdrol in de commercial.
Maar vanaf het begin toont de eerste foto de naam Lancôme van de fabrikant in witte letters op een zwarte achtergrond. Dit verdwijnt dan soepel van rechts naar links, terwijl langzame en indringende vioolspelende geluiden. Nu zijn er twee figuren te zien - een man en een vrouw. De vrouw - Penélope Cruz - gooit zichzelf op de heldere bank in haar schaars verlichte woonkamer en lacht vrolijk. Tegelijkertijd klinkt de stem van een vrouw: "Wat als de liefde altijd als de eerste dag zou kunnen voelen? - Wat als de liefde altijd als de eerste dag voelt? Nu laat de man zich op de bank vallen. De twee blikken wisselen elkaar intensief uit. Plotseling verandert het vioolspel in een diepe bas - het licht in de kamers gaat uit en de schaduwen op de muren laten zien dat de donkerharige schoonheid een jasje draagt. Ze verlaat het appartement en loopt een lange gang af, stapt in een oldtimer. Terwijl Penélope Cruz de auto vanuit de ondergrondse garage de snelweg op rijdt, is de man uit de eerste scène zelf aan het stylen - dan neemt hij de motor. Hiermee haalt hij de auto van de vrouw in. De vrouw gaat naar een hotel, neemt de lift naar boven en spuit de geur Lancôme La Nuit Trésor op zichzelf. Als ze aankomt opent ze de deur van een van de kamers en ontmoet ze de motorrijder. Uiteindelijk verandert het beeld en Lancôme La Nuit Trésor is de fles zichtbaar.