Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant

De geur +

Stralend mooi en elegant

Het werd begin 2019 Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant gelanceerd. De geur is zoet en bloemig, zeer elegant en met een grote glans. Gemaakt door de drie meesterlijke neuzen Honorine Blanc, Amandine Clerc-Marie en Christophe Raynaud is een Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant andere waardige vertegenwoordiger van de Trésor-serie.

De witte muskus die door de hele geurpiramide loopt, is bijzonder kenmerkend voor het parfum. De topnoot bestaat Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant uit frambozen, witte muskus en viooltjesblad absolue. De bloemige hartnoot van Damascusrozen, jasmijn en fresia wordt aangevuld met witte muskus. De witte muskus komt ook voor in de basis Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant waar hij gecombineerd wordt met sandelhout, amandelen, vanille en patchoeli.

De naamLancôme Trésor La Nuit Musc Diamant , muskus diamant, past perfect. De geur van het parfum is sensueel zonder erotisch te zijn, elegant zonder overdrijving, zoet zonder zwaar te zijn. Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant is een vederlichte en toch aanwezige geur die zich niet opdringt. Het best te dragen Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant op koele dagen of 's avonds. Dan straalt het parfum van de vrouwen in al zijn elegantie.

Kopnoten:
Frambozen
Violet leaf absolue
White musk
Hartnoten:
Damast roos
Freesia
Jasmijn
White musk
Basisnoten:
White musk
Sandelhout
Amandel
Patchoeli
vanille

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
11 208
toepassen
vandaag tot-25%1