Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

9 321
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant

De geur +

Stralend mooi en elegant

Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant werd begin 2019 gelanceerd. De geur is zoet en bloemig, heel elegant en met veel uitstraling. Gecreëerd door de drie meesterlijke neuzen Honorine Blanc, Amandine Clerc-Marie en Christophe Raynaud, is Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant weer een waardige vertegenwoordiger van het Trésor-assortiment.

De witte muskus die door de hele geurpiramide loopt, is bijzonder kenmerkend voor het parfum. De topnoot van Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant bestaat uit frambozen, witte musk en viooltjesblad absolue. De bloemige hartnoot van damastroos, jasmijn en fresia wordt aangevuld met witte muskus. De witte muskus komt ook terug in de basis van Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant, waar het gecombineerd wordt met sandelhout, amandel, vanille en patchoeli.

De naam Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant, Musk Diamond, is gewoon perfect. De geur is sensueel zonder erotisch te zijn, elegant zonder overdreven te zijn, zoet zonder zwaar te zijn. Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant is een vederlichte maar toch aanwezige geur die zich niet opdringt. Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant wordt het best gedragen op koele dagen of 's avonds. Dan straalt het damesparfum in al zijn elegantie.

Parfümeur:
Amandine Clerc-Marie, Christophe Raynaud, Honorine Blanc
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten