Stralend mooi en elegant

Het werd begin 2019 Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant gelanceerd. De geur is zoet en bloemig, zeer elegant en met een grote glans. Gemaakt door de drie meesterlijke neuzen Honorine Blanc, Amandine Clerc-Marie en Christophe Raynaud is een Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant andere waardige vertegenwoordiger van de Trésor-serie.
De witte muskus die door de hele geurpiramide loopt, is bijzonder kenmerkend voor het parfum. De topnoot bestaat Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant uit frambozen, witte muskus en viooltjesblad absolue. De bloemige hartnoot van Damascusrozen, jasmijn en fresia wordt aangevuld met witte muskus. De witte muskus komt ook voor in de basis Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant waar hij gecombineerd wordt met sandelhout, amandelen, vanille en patchoeli.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
De naamLancôme Trésor La Nuit Musc Diamant , muskus diamant, past perfect. De geur van het parfum is sensueel zonder erotisch te zijn, elegant zonder overdrijving, zoet zonder zwaar te zijn. Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant is een vederlichte en toch aanwezige geur die zich niet opdringt. Het best te dragen Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant op koele dagen of 's avonds. Dan straalt het parfum van de vrouwen in al zijn elegantie.

Een trio voor een diamant

Drie van de grote parfumeurs zijn verantwoordelijk voor de Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant .
Honorine Blanc werd geboren in Libanon en kwam op 16-jarige leeftijd naar Parijs. Ze studeerde af met een master in wiskunde en scheikunde voordat ze de kunst van het parfumeren aan ISIPCA studeerde. Na haar afstuderen heeft ze eerst een stage gelopen bij IFF, waar ze voornamelijk verantwoordelijk was voor de grondstoffen. In 2005 verhuisde ze naar Firmenich, waar ze sindsdien werkzaam is.
Amandine Clerc-Marie heeft niet alleen een aangeboren talent voor geuren, ze is ook zeer volhardend. Dankzij deze kwaliteiten is de jonge parfumeur al snel de grote neus van haar tijd geworden. Ze heeft de structuren van de parfumerieën doorbroken en Michel Almairac overtuigd met haar talent, die altijd de tijd neemt om jonge neusjes veel trucs te leren.
Christophe Raynaud is als jongen al geïnspireerd door het verlangen om parfumeur te worden. Hij verzamelt miniatuur flacons en loopt stage bij L'Oreal. Tot dan denkt hij dat parfums in grote teams worden gemaakt. Als hij leert hoe het echt werkt, gaat hij naar ISIPCA en werkt hij tegelijkertijd voor Créations Aromatics, dat nu deel uitmaakt van Symrise. Net als Amandine Clerc-Marie is hij ook een van Michel Almairac's talenten.
Samen hebben de drie parfumeurs Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant meer dan 250 geuren gecreëerd. Met hun passie en toewijding hebben ze zich staande weten te houden tegen alle verwachtingen in, wat bewijst dat je niet uit een familie van parfumeurs of Grasse hoeft te komen om een groot parfumeur te worden.

Een juweeltje van de nacht

De fles van Charles Boussiquet Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant is geïnspireerd op de originele Trésor-fles uit 1990. De fles heeft een enorme faam verworven, ook door de vele flankers met de naam Trésor. De flessen voor de "nachtelijke" flankers, de Trésor La Nuit geuren van Trésor La Nuit, verschillen vooral in het lagere gamma. Terwijl dit geleidelijk stijgt in de klassieke Trésor flacons, hebben de La Nuit flacons de vorm van gepolijste juwelen. Toch kunt u op het eerste gezicht de aansluiting bij Trésor herkennen aan het opvallende bovenste deel met de kristalheldere sluiting. Trésor betekent schat en elk van deze flessen verbergt een echte schat. En terwijl andere La Nuit-flessen donker van kleur zijn, is de fles Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant licht, helder, elegant en lijkt hij zelfs te schitteren. Hij komt letterlijk in de verleiding om naar hem toe te grijpen en zich te wikkelen in de prachtige geur ervanLancôme Trésor La Nuit Musc Diamant .

Verleiding gemakkelijk gemaakt

De clip is te Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant kort. Terwijl sommige andere merken hun parfums adverteren met reguliere speelfilms, is 15 seconden genoegLancôme . De clip toont de wereldberoemde Oscarwinnares Penélope Cruz, die 's nachts met haar auto rijdt. Kort daarna leunt ze op een liftmuur en trakteert ze zichzelf op een adempauzeLancôme Trésor La Nuit Musc Diamant . Ze belt op haar bestemming en het Canadese model Noah Mills opent de deur voor haar. Ze komt snel het appartement binnen en zonder grote woorden vallen de twee in elkaars armen. Van daaruit is het slechts één stap naar een hete nacht, zoals de volgende bezuinigingen laten zien. De ochtend ziet een ontspannen Penélope Cruz in een zwarte negligé. Ze glimlacht met een peinzende glimlach voordat de fles wordt Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant ingedommeld.
Penélope Cruz en model Noah Mills brengen de nacht samen door.
De scène wordt begeleid door het nummer "Ivory" van de groep "Movement". Lancôme Deze clip maakt duidelijk dat er niet veel voor nodig is om te verleiden of om verleid te worden. Het parfum is sensueel, zacht en verleidelijk, de juiste verleider voor de verleidster. Het parfum is Lancôme gericht op alle dames die graag poederzoete geuren dragen, die graag vrouwelijk en romantisch willen zijn, maar niet speels. Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant Het is een parfum voor volwassen dames die precies weten wat ze willen en die het nemen. De drager van Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant houdt van haar vrouwelijkheid, kan met haar omgaan en ziet er een kracht in. Het straalt evenveel facetten uit als de fles of de geur van Lancôme Trésor La Nuit Musc Diamant .
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.