Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De oogschaduwen van Lancôme Ombre Hypnôse zorgen voor opwindende oogmake-ups of natuurlijke dagelijkse looks. Bestaande make-upcollecties kunnen eenvoudig worden aangevuld als individuele oogschaduw of worden uitgebreid met actuele trendkleuren. In tegenstelling tot vooraf gedefinieerde paletten kunnen op deze manier alleen kleuren worden geselecteerd die overeenkomen met uw eigen smaak. Er zijn talrijke nuances in vier verschillende variaties beschikbaar. Matte tinten zijn ideaal voor eenvoudige looks of om de ogen meer dimensie en schaduw te geven. Een matte oogschaduw kan ook gecombineerd worden met glinsterende eyeliners en meer. Pearly staat voor een nobele paarlemoer, terwijl Iridescent staat voor kleuren met een iriserend effect. Eindelijk zijn er kleuren met een sprankelende afwerking, die zeer fijne glitterdeeltjes bevatten en zo geweldige lichtreflecties creëren. Natuurlijk kunnen alle effecten ook naar wens met elkaar gecombineerd worden. De romige textuur zorgt voor een gelijkmatige applicatie, die kan worden gevarieerd van licht doorschijnend tot intens ondoorzichtig. De oogschaduw behoudt zeer lang zijn kleurkracht en zet zich niet vast in de plooien van het ooglid.

De cosmeticacollectie van Hypnôse biedt verschillende producten voor de oogcontour onder de noemer 'hypnotiserend uiterlijk'. Naast oogschaduwpaletten, mascara's en meer, bevat de serie ook een parfum voor vrouwen. Lancôme, het Franse cosmeticamerk met het gestileerde rooslogo, bestaat sinds 1935. Armand Petitjean gaf vorm aan het imago van het bedrijf met zijn hoogwaardige geurcreaties en nieuwe productieprocessen voor crèmes. Sinds de jaren zestig neemt L'Oréal het management van de Groep over en breidt het zijn gamma voor mannen en vrouwen gestaag uit. Decoratieve cosmetica, hoogwaardige verzorging voor verschillende huidtypen en -behoeften en geuren maken deel uit van het repertoire. Naast Hypnôse zijn Trésor en In Love zeer bekende productcollecties. Naast de klassieke make-up worden ook seizoensgebonden trendbewuste nuances aangeboden. Het concept van de Lancôme Ombre Hypnôse Solo Shadow nodigt u uit om te experimenteren met kleuren. Het kleurenpalet kan worden onderverdeeld in natuurlijke, chique en elegante, maar ook expressieve en intense nuances.

Het design

De Lancôme Ombre Hypnôse zijn ontworpen als enkele kleuren. Op deze manier kan een individuele kleurkeuze worden samengesteld. Toch heeft elke oogschaduw een nobele en doordachte verpakking. In de zwarte doos zit een spiegeltje in het deksel en een vakje met een dubbelzijdige applicator. De sponzen zijn ideaal voor het aanbrengen of verfrissen van de oogschaduw op de weg. De oogschaduw heeft ook de gestileerde roos geëmbosseerd, die sindsdien het logo van Lancôme is. Het is ook in miniatuur formaat en in goud te zien op het deksel van de zwarte bus.

Het assortiment

De Lancôme Ombre Hypnôse oogschaduwen zijn verkrijgbaar als Frais et Lumineux Matte, Pearly, Iridescent en Sparkling. De vier verschillende effecten, van mat tot glinsterend, maken het mogelijk om veel verschillende looks te creëren en kunnen ook leiden tot interessante make-up in combinatie. Glinsterende, heldere tinten zijn bijvoorbeeld zeer geschikt als highlighters om de wenkbrauwboog of de binnenhoeken van de ogen te benadrukken en de blik te openen. Aan de andere kant kunnen donkere of matte kleuren ook worden gebruikt in plaats van een Kajal potlood om een rokeriger, zachter resultaat te bereiken.

De kleur M102 Beige Nu is een lichtbeige kleur, die ideaal is als basiskleur om het ooglid te neutraliseren en roodheid of kleine adertjes te bedekken. Een bestseller onder de natuurlijke nuances is M104 Pètale de Rose, vernoemd naar mooie rozenblaadjes. De oude roos ziet er heel romantisch en fris uit. Een grote tint blauw is M203 Bleu Nuit, terwijl M305 Midnight Violet een donker violet is. Beide zijn zeer geschikt voor het creëren van rokerige ogen met een mat effect. De populaire kleur M300 Noir Intense, een matzwarte kleur, die ook als donkere basis of in plaats van een eyeliner kan worden gebruikt, past hierbij. De donkere chocoladebruine M204 Très Chocolat van M204 Très Chocolat vervolledigt het matte kleurenpalet. Dames die een licht glanseffect op prijs stellen, zijn met de parelmoerachtige afwerking met parelmoerglans precies op het doel gericht. Een lichte crèmekleurige tint is P102 Sable Enchanté, terwijl P203 Rose Perlée een sterk roze is. De Nuance P204 Pearl Ambrée is een medium bruine tint en P205 Lagon Secret een diepgroene met blauwachtige ondertonen. Met de populaire P203 Bleu de France tint, een kobaltblauwe kobaltblauwe tint, kan een vrolijk statement worden gemaakt. Meer bewolkt en winters is de auberginetint van P209 Violine Trésor, evenals het donkergrijs van P300 Perle Grise. De Lancôme Ombre Hypnôse Iridescent heeft een iriserende werking. Ook hier zijn heldere nuances zoals de crèmekleur van I102 Pépite Douce beschikbaar. Van het donkere chocoladebruin van I202 Erika F. tot het voorjaarsblauw van I203 Éclat de Bleuet, is een breed kleurenspectrum bedekt. Als een medium bruine tint, I204 Cuban Light is een aanvulling op vele noedeltonen. De toon I303 Bleu Précieux is een donkerblauwe kleur die er zeer elegant uitziet. Tot slot zijn er de Sparkling nuances, die glitterdeeltjes bevatten en dus ideaal zijn voor speelse, maar ook glamoureuze looks. De kleur S100 Trésor Galcé is een koele witte kleur, terwijl S103 Rose Étoilé een bedekte oude roze is. Er is een metallic grijs met S110 Étoile d'Argent en het donkergroen van S303 Étincelle d'Émeraude is geïnspireerd door smaragden. De glinsterende afwerking heeft ook een auberginetint, namelijk S304 Violet Divin. Tot slot vult het zwart van S310 Strass Black de uitgebreide oogschaduwcollectie aan.