Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De producten uit het assortiment Lancôme Brôw Define Pencil zijn de eerste keuze voor een perfecte wenkbrauwvormgeving. De unieke wenkbrauwborstels gebruiken een delicate en zeer effectieve textuur die schaarse, vormloze en vlekkerige wenkbrauwen vult en hen een uitstekende look geeft. De formule van deze gel is veegvast en werkt zonder te kleven of te benadrukken. Met de fijne draad kunt u uiterst precieze lijnen trekken en de contouren van de wenkbrauwen prachtig benadrukken. De wenkbrauwen worden tot in detail gevormd en gaten worden opgevuld. Dit resulteert in een gladde, volle en glanzende afwerking. De oogzone wordt in een expressieve toestand gebracht. Tegelijkertijd worden de wenkbrauwen volledig verzorgd en geregenereerd. Ze worden niet alleen samengeperst, maar ook beter bestand gemaakt tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. Dankzij het bijgevoegde borsteltje kunnen de wenkbrauwen perfect worden afgebakend en in de gewenste vorm worden gebracht. De veeg- en waterbestendige textuur overtuigt met een uitstekende kleur en hechting. Lancôme Brôw Definieer de wenkbrauwborstels van potlood om de wenkbrauwen van 's ochtends tot 's avonds in vorm te houden zonder vlekken of vervaging. Om de wenkbrauwmascara perfect af te stemmen op uw eigen haarkleur, biedt deze serie 10 verschillende kleurvariaties, variërend van beige tot bruin tot zwart. Voor lichte en donkere haartypen zijn de geschikte varianten opgenomen. De wenkbrauwborstels van Lancôme voeden de wenkbrauwen met plantaardige ingrediënten en geven ze een glanzende, gladde en volledige finish. De wenkbrauwborstel is flexibel te gebruiken en ook geschikt voor wimpers. Alle producten uit het gamma "Lancôme Brôw Define Pencil" hebben dermatologische tests ondergaan. Ze zijn zacht voor huid en haar en bevatten geen schadelijke additieven. Gebruik voor perfectie in oogmake-up de wenkbrauwborstels uit de Lancôme Brôw Definine Pencil serie.

Het design

De wenkbrauwborstels uit de Lancôme Brôw Definine Pencil-serie voor het traceren, verzorgen en benadrukken van de wenkbrauwen hebben een even elegant als functioneel verpakkingsdesign. De slanke pennen worden in de betreffende bruine tint gehouden om verwisselingen te voorkomen. Ze hebben een zilverkleurige inscriptie en het Lancôme-logo rondom. Met behulp van het zilverkleurige eindstuk kan het lood naar buiten worden geschoven. Aan de andere kant zit de applicator in de vorm van een fijn penseel. Onstuimige wimpers en wenkbrauwen kunnen perfect gedefinieerd en gevormd worden. De haren zijn ontward en de wenkbrauwmascara kan gelijkmatig worden aangebracht. Na het aanbrengen wordt de applicator netjes afgesloten met een transparante dop. De handige en compacte pennen bewijzen zich niet alleen thuis, maar ook onderweg of op reis.

Het assortiment

Er is geen betere oplossing voor de verzorging en samenstelling van wenkbrauwen en wimpers dan de potloden uit de Lancôme Brôw Definine Pencil serie. Deze wenkbrauwinkt biedt een aangename textuur die de haren niet rekt of plakt. Het hydrateert ze en geeft ze meer vitaliteit, frisheid, elasticiteit en volheid met plantaardige actieve ingrediënten. Het resultaat is een gladde, natuurlijke en gelijkmatige afwerking. De wenkbrauwpotloden van Lancôme kunnen worden gebruikt om wenkbrauwlijnen perfect te accentueren, wimpers te ontwarren en te verzorgen en gaten op te vullen. De compacte pennen zijn vooral populair vanwege hun grote kleurkeuze, die alle haartinten bedekt. Het assortiment strekt zich uit van lichte tinten voor blond haar tot bruin en diepzwart. 08 Auburn en 02 Blonde zijn ontworpen voor brunette en blond haar. De kleur is intens en toch natuurlijk. De wenkbrauwinkt biedt een uitstekende hechting en is waterdicht en veegvast. 10 Chocolade en 06 Brôwn zijn geschikt voor bruin en brunette haar. Ze balanceren de wimpers en wenkbrauwen in vorm en kleur. Kruiden actieve ingrediënten versnellen regeneratie en groei. Hierdoor kunnen gaten sneller worden gedicht en ontstaat een onberispelijk uiterlijk. Wimpers en wenkbrauwen kunnen naar wens met het borsteltje worden gedefinieerd en blijven ook in ongunstige weersomstandigheden perfect gestyled. 13 Zacht Zwart en 12 Donkerbruin zijn ontworpen voor donker of zwart haar. Ze voorzien wimpers en wenkbrauwen van volheid, glans, volume, soepelheid, elasticiteit en tonaliteit. De gel-achtige textuur rekt niet en plakt de haren niet aan elkaar. Het geeft eerder een gladde, volle en gelijkmatige look. De handige pen en de praktische borstel vergemakkelijken het aanbrengen, wat nu ook onderweg mogelijk is. De fijne borstel zorgt ervoor dat wenkbrauwen en wimpers naar wens gekamd en gedefinieerd kunnen worden. De plantaardige actieve ingrediënten bouwen de haren op en maken ze beter bestand tegen aanzienlijk meer lichaam en glans. Ontdek de unieke wenkbrauwpotloden uit het potloodassortiment van Lancôme Brôw Define Pencil in 08 Auburn, 02 Blonde, 10 Chocolade, Lancôme Brôw Definine Pencil 13 Zacht Zwart, 06 Brôwn en 12 Dark Brôwn.