Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Lancôme L'Absolu L'Absolu Lacquer collectie combineert de glans van een lipgloss, de opaciteit van een lippenstift en het comfort van een verzorgende stick in een innovatieve formule. Het Franse merk heeft de lipvernis opnieuw geformuleerd. Naast de veelzijdige en felle kleuren staat nu ook het comfort op de lippen op de voorgrond. De formule bevat een structuur die lijkt op honingraten. Het is verrassend licht en soepel. Tot zes uur lang zorgt het voor een aangenaam draagcomfort. Tegelijkertijd is het een emulsie, wat betekent dat er olie in water zit. Dit geeft de grote glans, maar voelt niet tegelijkertijd zwaar aan. De lipvernis kan naar wens één, twee of drie keer op elkaar worden gelaagd. Dit maakt elke nuance nog veelzijdiger om te dragen, of het nu in het dagelijks leven is of voor meer dramatische make-ups. Glycerine is een vochtinbrengende werkstof. Tot acht uur lang helpt het om de lippen van waardevol vocht te voorzien. Dit voelt niet alleen prettig aan, maar kan ook helpen bij het minimaliseren van droogte rimpels en meer.
Een applicatie zorgt voor een glans en een meer natuurlijke kleur. Twee lagen zorgen voor een vernis effect met een fris kleurresultaat. Drie lagen zorgen dan voor een spiegelende afwerking en een indrukwekkende kleurenpracht. Rijke pigmenten zorgen voor een goede duurzaamheid en kleuroverdracht in alle tinten. In feite bevat de hoofdcollectie al ruim 30 nuances van naakt tot bessentoon. Ze kunnen natuurlijk ook solo gedragen worden. Ook verschillende kleuren zijn zeer geschikt om ze te combineren tot een individuele toon. Afhankelijk van de smaak en creativiteit kunnen tot drie kleuren worden gecombineerd tot een Ombré-look. Eerder glanzende kleuren kunnen worden aangebracht op het midden van de boven- en onderlip voor een glinsterend effect. Op deze manier kan liplak worden gebruikt voor nieuwe make-up. De Lancôme contourpotloden kunnen worden gebruikt als basis voor een nog betere duurzaamheid of een nauwkeuriger aanbrengen van donkere tinten.

Het design

De Lancôme L'Absolu L'Absolu Lak lijkt in zijn design op een typische lipgloss. Hij heeft een lange, smalle schelp. Er is ook een geïntegreerde applicator met spons. De textuur is verrassend dun, zodat een zeer nauwkeurige applicatie direct met het product mogelijk is. Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de kleur kan deze in één, twee of zelfs drie lagen worden aangebracht. Dit maakt de Lak een praktisch hulpmiddel voor onderweg. De kleur van de lippen kan overdag worden verfrist of geïntensiveerd. Op deze manier maakt zelfs een vrij neutrale kleur de overgang naar een afspraak of feest in de avond gemakkelijk.
De hoes heeft een vierkant ontwerp met afgeronde hoeken. Het ligt goed in de hand. De onderzijde toont het kleurverloop van de hoogglanzende, zwarte kunststof naar de betreffende kleurnuances. Dit maakt het mogelijk om onderscheid te maken tussen meerdere lipcoatings zonder dat elke verpakking geopend hoeft te worden. De zilveren Lancôme letters zijn onder het deksel te lezen. Aan de bovenzijde bevindt zich het logo met de gestileerde roos.

Het assortiment

De Lancôme L'Absolu L'Absolu Lacquer is de lipvernis van het Franse luxemerk. Het combineert intense pigmenten, briljante glans en een aangename formule. De zeer lichte textuur voelt bijna gewichtloos aan op de lippen. Dit wordt gewaarborgd door de honingraatstructuur. Het is olie in water, dus het is een emulsie. Dit kan tot drie keer bovenop elkaar worden aangebracht. Dit zorgt voor een individueel aanpasbare kleurintensiteit en een groot aantal draagvarianten. Tegelijkertijd kunnen verschillende kleuren worden gecombineerd om nieuwe effecten, kleurverlopen en meer te creëren. Glycerine zorgt voor een langdurige hydratatie.
Tot acht uur lang voelen de lippen goed verzorgd aan. Met behulp van de precieze applicator kunnen de kleuren ook gemakkelijk worden ververst of onderweg worden aangebracht. De Lancôme L'Absolu L'Absolu Lacquer 134 Be Brilliant is een klassieke rode lak voor de perfecte kus. Het heeft een licht roestige ondertoon en is daarom geschikt voor veel verschillende teinttypes. De Lancôme L'Absolu L'Absolu Lacquer 315 Energy Shot brengt echt nieuwe frisheid en energie in de teint. Het is een levendige, vrolijke koraaltoon. Het mengsel van rood, roze en oranje past goed in het voorjaar. Lancôme L'Absolu L'Absolu Lacquer 515 Be Happy is daarentegen veel meer oranje. Er is een vrouwelijk roze met de Lancôme L'Absolu Lacquer 378 Be Unique.
Door de speciale textuur kan deze variëren van een delicate roze glans tot een intens roze bij het aanbrengen. De Lancôme L'Absolu L'Absolu Lacquer 344 Ultra-Rôse is bijna neonkleurig. Het is een licht blauwachtig roze dat je tanden witter kan doen lijken. Ook nudetonen krijgen een speciaal effect door de Glanzende glans. De kleur Lancôme L'Absolu L'Absolu Lacquer 274 Beige Sensation is een medium beige met enkele roze invloeden. Een donkere chocoladebruin is verkrijgbaar met de Lancôme L'Absolu L'Absolu Lacquer 296 Enchantement. Deze donkere tinten zijn een absolute trend in de cosmetica en worden vaak gecombineerd, vooral in de herfst- en winterseizoenen.
Lancôme heeft ervoor gezorgd dat de kleuren flatteren voor zowel bleke als donkere huidtinten. Een andere donkere, maar eerder violette variant is Lancôme L'Absolu Lacquer 490 Not Afraid. Een palissander is de kleur Lancôme L'Absolu L'Absolu Lacquer 308 Let Me Shine. Het is zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar een roze nude tint. Er is een Mauveton met Lancôme L'Absolu L'Absolu Lacquer 323 Shine Manifesto.