Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Voedende make-up op basis van plantaardige actieve ingrediënten

Wie op zoek is naar een hoogwaardige foundation en tegelijkertijd iets voor de teint wil doen, moet Teint Idole Ultra Wear eens kijken naar de producten uit het verzorgingsassortimentLancôme . Deze vloeibare foundation van Lancome biedt een aangename textuur die snel absorbeert en een sterke opaciteit produceert.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear laat de huid fris en soepel achter en zorgt voor een matte afwerking. Een fijne film bedekt de gezichtshuid en beschermt deze tegen schadelijke milieu-invloeden en vochtverlies. De vochtbarrière wordt versterkt zodat de gezichtshuid een blijvende frisheid krijgt.

Op basis van plantaardige stoffen ontvouwt zich het fundament van Lancôme een uniek verzorgende werking, die onmiddellijk begint. Dit zorgt voor een frisse, natuurlijke, egale en soepele teint. Bovendien is het uiterlijk van de huid gelijkmatiger. De foundation belast de huid niet, maar zorgt voor een licht en aangenaam huidgevoel gedurende de dag.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat veel nuances kunnen worden bereikt. Alle producten uit deze serie zijn dermatologisch getest en kunnen ook worden aanbevolen voor de gevoelige huid. De beste resultaten worden bereikt Lancôme Teint Idole Ultra Wear op een normale huid, een droge huid, een vette huid en een gemengde huid.

De primer kan snel en gemakkelijk na de dagverzorging worden aangebracht. Vanaf de T-zone wordt de foundation gelijkmatig verdeeld over de kin, het voorhoofd, de neus en de wangen. Het kan gefineerd worden met de vingertoppen of met een spons.

Profiteer van het fascinerende verzorgende effect en de opaciteit van onze Lancôme make-up Teint Idole Ultra Wear voor een professionele en langdurige make-up.

Handig en praktisch

Lancôme Teint Idole Ultra Wear is een moderne fundering die een uitstekende dekkracht combineert met een uitstekend onderhoudseffect. Bovendien overtuigen de producten uit deze serie door hun smaakvolle en praktische verpakkingsvormgeving.

Het heeft een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken. Door het transparante glas ziet u in één oogopslag de betreffende kleur en het vulniveau. De foundation kan in de gewenste dosering worden verwijderd en bij voorkeur met de hand of met een spons worden aangebracht.

De fles is handig en compact, zodat hij ook op reis kan worden gebruikt. Het is na gebruik schoon en veilig gesloten met een zwarte dop. De Stichting Lancôme is te Teint Idole Ultra Wear herkennen aan de slanke glazen flacon en Lancôme het logo.

Tien varianten die bij de huidskleur passen

Lancôme Teint Idole Ultra Wear is een zachte en zorgzame basis met een sterk dekkend vermogen. De aangename textuur absorbeert snel en zonder de gezichtshuid te verzwaren. Het biedt blijvende bescherming tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van buitenaf. Lancôme Het Teint Idole Ultra Wear versterkt de vochtbarrière van de huid en houdt deze de hele dag fris en soepel. Het resultaat is een egale, levendige en matte teint.

Met plantaardige ingrediënten verzorgt de Foundation of the Skin Lancôme de huid en geeft deze elasticiteit. Bovendien bieden de producten uit de serie Lancôme Teint Idole Ultra Wear betrouwbare UV-bescherming met lichtbeschermingsfactoren tussen de 15 en 30.

Bovendien is de dermatologisch geteste foundation Lancôme Teint Idole Ultra Wear huidvriendelijk en kan gemakkelijk, snel en gelijkmatig met de hand of met een klein sponsje worden aangebracht. De verzorgende foundation geeft bijzonder goede resultaten op de normale huid, de droge huid, de vette huid en de gecombineerde huid. Lancôme Het Teint Idole Ultra Wear biedt een sterke dekkracht, zodat de make-up lang en betrouwbaar blijft zitten.

Daarnaast is de Foundation verkrijgbaar Lancôme in tien verschillende kleuren, zodat u het perfect kunt afstemmen op uw huidtype. Kies uit 01 Beige Albatre, 02 Lys Rosé, 03 Beige Diaphane, 05 Beige Noisette, 04 Beige Nature, 045 Sable Beige, 06 Beige Cannelle, 10 Beige Porcelain, 055 Beige Idéal en 05 Beige Doré.

De Foundation of Skin Lancôme Care is de ideale basis voor een creatieve make-up. Perfecte make-up met de veelzijdige producten uit de serieLancôme Teint Idole Ultra Wear .

De commerciële

In de Engelse vlek, Taylor Hill, model van het jaar 2015, adverteert Lancôme Teint Idole Ultra Wear.