Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Modern Primer van Lancôme voor het perfectioneren van de teint en make-up.

Om de teint en make-up te perfectioneren, heeft u een hoge kwaliteit en kracht Primer nodig. De producten uit de serie Lancôme Primer zijn verkrijgbaar als crème of spray. Ze hebben een aangename en zachte textuur en een goede dekking. De serie biedt hydratatie Primer voor de droge huid, maar ook matterend en corrigerend Primer voor de gecombineerde en normale huid. De primer zorgt voor een stevige fixatie en een egale, gladde en frisse teint. Foundation en make-up kunnen dus beter worden aangebracht. Plantaardige actieve ingrediënten verminderen de poriën en verfijnen de huidstructuur. Ze minimaliseren rimpels, lijnen, kleurverschillen en oneffenheden. Ze Lancôme Primer zorgen voor een matte en langdurige afwerking. De gezichtshuid is optimaal gladgestreken en voorbereid op de toepassing van Foundation. De frisse verzorgingsformule zorgt de hele dag lang voor een aangenaam en kalmerend huidgevoel. Het Lancôme hydrateert Primer de huid en voorziet haar van belangrijke sporenelementen, vitaminen, voedingsstoffen en mineralen. Een bijzonder praktisch alternatief voor de crème is de Fixing Spray van Lancôme . Het wordt gelijkmatig op de afgewerkte make-up gespoten en voor de volgende 24 uur gefixeerd. De spray heeft een verfrissende werking en is niet plakkerig en nestelt zich niet in de poriën en rimpels. Met hyaluronzuur versterkt de fixatiespray de huid en beschermt de make-up effectief tegen ongunstige milieu-invloeden. Een goede manier om je make-up onderweg op te frissen is om het aan Lancôme te plakken. Het kalmeert en beschermt de huid met een kruidencombinatie van actieve ingrediënten en zorgt ervoor dat de make-up ook bij slecht weer in vorm blijft. Ondanks de uitstekende kleefkracht is de stick niet vettig. De plantenextracten van toverhazelaar, moringa zaden en kiwi's maken de huid soepel, stralend, fris en gelijkmatig. Alle producten uit de serie Lancôme Primer zijn klinisch getest en blijken zeer vriendelijk te zijn voor de huid. Voor elk huidtype vindt u in deze serie de geschikte Primer . Alle producten zijn vrij van siliconen en parabenen. Ook geuren en oliën zijn vermeden. Ze vertrouwen ook op de hoogwaardige, efficiënte en verdraaglijke producten Primer uit de serie Lancôme Primer en geven ze meer houvast en glans aan de make-up met crème, spray of stick.

Het praktische en elegante verpakkingsontwerp van de Primer serie van Lancôme

De producten uit de serie Lancôme zijn Primer herkenbaar aan hun praktische en elegante verpakkingsontwerp. Ze Primer zijn verkrijgbaar in slanke buizen die, afhankelijk van de variant, verkrijgbaar zijn in zwart, roze of wit. Ze hebben een witte of zwarte inscriptie op de voorkant en het Lancôme logo. Op de achterkant vindt u informatie over de toepassing en de ingrediënten. Als u op zoek bent Primer naar een vloeistof in plaats van een crème, vindt u sprays en sticks in deze serie. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van slanke dispensers en pennen. Optisch bieden ze een harmonieuze kleurencombinatie van zwart en wit. De zilveren of transparante kap beschermt de dispenser of spuitkop. Spuit en stick kunnen nauwkeurig en schoon gedoseerd worden. Zo kunnen ze de fixatie en glans van de make-up ook onderweg verbeteren. Cream, stick en spray zijn handig en compact van vorm, zodat ze comfortabel in elke zak passen. Thuis verrijken ze de badkamer met een functionele en toch elegante uitstraling.

Hoge kwaliteit crèmePrimer Lancôme , borduren, spray.

Wie een optimale basis wil leggen voor foundation en make-up of de hechting en glans van make-up wil verbeteren, vindt in de serie Lancôme Primer de perfecte producten. Ze Lancôme Primer overtuigen met een lichte en aangename textuur. Ze spannen en plakken niet samen en dringen niet in de poriën en huidrimpels. Ze verfrissen en verzorgen de huid met plantaardige actieve ingrediënten uit kiwi, moringa zaden en toverhazelaar. Het resultaat is een frisse, gladde en egale teint. Ze verhogen ook Primer de natuurlijke glans en stimuleren de huid. Ze vullen de vochtdepots aan en voorzien de gezichtshuid van belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, sporenelementen en mineralen. Ze Lancôme zijn Primer verkrijgbaar als crème, spray of stick. Prep & Matte is ideaal voor de normale en gecombineerde huid. De crème biedt een uitstekende dekking en hechting. Het bereidt de gezichtshuid perfect voor op foundation en make-up. De teint is gematteerd en gelijkmatig vormgegeven. Prep & Hydrate is de juiste keuze voor de droge huid. De crème stimuleert en hydrateert de huid en beschermt deze effectief tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een sterke kleefkracht en dekkracht creëert de perfecte basis voor make-up. Het wordt gelijkmatig en spaarzaam op de make-up gespoten en verhoogt de hechting en glans. Zo blijft uw make-up de hele dag lang in vorm, ook bij ongunstige weersomstandigheden. Als u uw huid voor of na de make-up wilt laten stralen en frisheid wilt geven, Lancôme gebruik dan de Blur Go Stick from Blur. Het geeft een egale, gladde en frisse teint. Plantaardige actieve ingrediënten stimuleren en verfrissen de huid. Het krijgt een natuurlijke glans die 24 uur aanhoudt. Allemaal Primer vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen en geuren. Lancôme De huidvriendelijke textuur is de ideale ondersteuning voor professionele make-up. Ze vertrouwen ook op Prep & Matte, Prep & Hydrate, Blur Go Stick en Fix it Forget it Spray uit de serie.