Meer informatie:

De cultus leeft: Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte

De cosmetica Lancôme lijn L'Absolu Rouge Drama Matte is cultus. Deze lippenstiften zijn al lang de maatstaf van alle dingen. Dit betekent echter niet dat het traditionele huis op zijn welverdiende lauweren rust. In plaats daarvan vindt de serie zichzelf steeds opnieuw uit. Vandaag de dag heeft het dus een status bereikt die nauwelijks aan de top lijkt te staan. Enerzijds is er het bijna schandalig brede kleurenspectrum. Aan de andere kant is er hier sprake van een kwaliteit die niet aan vergelijking hoeft te ontsnappen. De uitstraling is nauwelijks beter te definiëren dan met deze grandioze kleuren.
Maar de reeds uitstekende formule van de lippenkleuren werd grondig vernieuwd. Nu is er een gloednieuwe afwerking die saaier, sterker en intenser is dan ooit. De hoog gepigmenteerde lippenstiften kunnen ook uitstekend worden aangebracht. De formule was uitgerust met alles wat nodig is voor een zijdezachte klus. De waardevolle jojoba-olie staat bijvoorbeeld garant voor een droomachtige look. Het laat de verf heerlijk gemakkelijk glijden, maar laat geen vervelende glans achter. Dit is waar Matt aan de orde is. Dit slimme motto creëert looks die nauwelijks mooier kunnen zijn. De kleur maakt de lippen onmiddellijk tot een absolute blikvanger.
In deze serie staan de pigmenten op de voorgrond. Hiervoor werden de meest innovatieve ingrediënten gebruikt, die de kleur helpen om zijn plaats in het centrum te krijgen. En in Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte serie wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de kleur lang meegaat. Echter, deze langdurige intensiteit blijft goed gedraagt waar het werd toegepast. Omdat verkleuring een vreemd woord is voor lippenstift. De matte look wordt overgelaten aan de lippen alleen en ze bedanken u ervoor met een perfecte look. Het aantal mogelijke looks is dus oneindig. Dramatisch, natuurlijk of sensueel, alles is mogelijk. Zo verspreidt zich een diepe magie op de lippen, die tegelijkertijd sensueel en elegant is. Ze Lancôme zijn geschikt L'Absolu Rouge Drama Matte voor alle vrouwen die zichzelf opnieuw willen uitvinden.

Stijl in elk detail

De lippenstiften in de Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte serie hebben geen concurrentie nodig. Elke andere kleur zou hoe dan ook onmiddellijk tegen hen vervagen. Maar er is maar één uitzondering. Deze uitzondering is het tijdloze zwart, dat altijd de mooiste setting heeft geboden voor de meest intense kleuren. Deze serie toont dit effect op een bijzonder esthetische manier. Het edele zwart wordt alleen aangevuld met de tedere gouden letters. De naam van het etiket wordt de elegante bekroning van een zeer elegante container. Zelfs als de dop wordt verwijderd, verandert er niet veel aan deze stelregel. Zwart en goud bepalen de look en geven de lipkleur het kostbare kader dat het verdient. Schoonheid is echter niet alles, zelfs niet bij schoonheidsproducten. Maar het nodige comfort is ook bij het Franse edele merk niet tevergeefs te zoeken. Dit is een vulling die het aanbrengen van de verf kinderspel maakt, zelfs zonder kwast.

De kleur in de focus

De Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte serie heeft een kleurenpalet goedgekeurd dat niets te wensen overlaat. De focus ligt altijd op de perfecte look.
De Nuance 510 Ardent Sand is dus de ideale lippenstift. Omdat de naakte tint de lippen perfectioneert en ze een natuurlijke schoonheid geeft. De kleur 274 Sensualite is ook zeer zacht. Een warm oud roze, wat de lippen een intensief effect geeft. De look is natuurlijk, maar toch elegant geoptimaliseerd. Zo wordt de naakte look een heel bijzondere stijl die zich wonderwel onderscheidt van de massa. 507 Dramatisch, is er sterker, een oranje dat nergens geclassificeerd wil worden. De kleur Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte 157 Obsessive Red balanceert elegant op de grens tussen rood en oranje. Hierdoor ontstaat een look die nooit over het hoofd gezien kan worden. Deze kleur heeft sterkwaliteiten.
Zelfs 388 Rose Lancôme is in staat om niet te hoeven kiezen tussen rood en oranje. En de kleur hoeft niet, want het is een droomachtige blikvanger die elke lippen flatteert. Met 196 Orange Sanguine zullen ze nooit over het hoofd worden gezien. Het diepe rood vangt alle schoonheid van de bloedsinaasappel en geeft de lippen een onnavolgbare diepte. 382 Pink Exaltation is echt een klasse op zich. Omdat het nog nooit zo eenvoudig is geweest om een onconventionele look te creëren. De Shocking Pink zet de modieuze toon en is allesbehalve stil en discreet. Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte 346 Fatale Pink is ook een schokkende variant van Pink, maar iets ingehoudener in intensiteit. 505 Adoration toont een dieprood dat zijn eigen weg gaat en zijn eigen stijl tot zijn stelregel maakt. 508 Purple Temptation is echt uniek. Dit paars is zo diep dat je het op het eerste gezicht als zwart zou kunnen beschouwen. Elegantie en excentriciteit verenigen zich in een compleet nieuwe en spannende melange.