Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Lancôme Miracle kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Miracle - Lancômes sappig-zoete geurmengsel voor romantische dames

Miracle van Lancôme is gelanceerd in het jaar 2000 en heeft zich al lang ontwikkeld tot klassieke geur onder vrouwengeuren. Met zijn veelzijdigheid, frisse, stralend frisse geur brengt alle facetten van de persoonlijkheid van een vrouw in de schijnwerpers.

Dat is hoe safety-safetyzoet smaken voldoen aan specerijen en vormen een mix die bijna magisch is. In de topnoot komen sappige lychee en freesia samen tot een intensief duo dat in het hart is gecombineerd met magnolia, kruidige peper, en exotische gember.

In de basisnoot geven jasmijn, muskus en amber geven Miracle Lancôme de verleidelijke component. Het resultaat is een parfummix die vooral gevoelige vrouwen goed kunnen dragen, die zich bewust zijn van hun vrouwelijkheid en romantische momenten waarderen.

Soms duurt het soms jaren voordat de perfecte geurstofmengsel is gevonden. Alberto Morillas en Harry Frémont stelden samen Miracle op. De creativiteit en vindingrijkheid van Morilla in combinatie met Frémont's kennis van de natuur zorgden voor een vrouwelijke, elegante en natuurlijke, luchtige geur. Twee master parfumeurs voor een meesterwerk van parfums.

Kopnoten
Freesia
Lychee
Hartnoten
Gember
Jasmijn
Magnolia
Mandarijn
Peper
Basisnoten
Amber
Jasmijn
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lancôme Miracle met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Botter van 06. november 2014
Zeer fijn!

Ik voel me als een klein prinsesje met deze douchegel. Zo heerlijk op de huid. En dan de geur na het douchen. Mijn dag is perfect!

Commentaar Twerme van 24. september 2014
Lekker Lancome

Ik hou van afwisseling en variatie, ook in mijn kleding. Wil niet in een hokje passen en probeer daarom vaak iets nieuws uit. Zo ook met deze geur. En ik moet zeggen dat ik er heel blij mee ben.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-31%