Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Jonge huid met proteïne-ingrediënt

Opgericht in 1935 door Armand Petitjean, is het bedrijf Lancôme een wereldleider in de cosmetica-industrie. Het merk is sinds 1964 eigendom van L'Oreal en wordt in meer dan 140 landen verkocht. Alleen al in 2010 boekte het cosmetica-label een omzet van 1 miljard euro. Daarbij hecht het cosmetica-assortiment niet alleen belang aan de continue verbetering van zijn producten om volledig aan de eisen van de klant te voldoen, maar beschouwt het schoonheid ook Lancôme als een wetenschap die voortdurend in beweging is.
Daarom mag cosmetica alleen in elke levensfase het gewenste effect hebben: Een vrouw moet zich van haar beste kant kunnen laten zien. Om deze reden zijn Lancôme de verschijnselen van huidveroudering bestudeerd en is geconcludeerd dat menselijke genen significant betrokken zijn bij huidveroudering. Deze stoppen hun activiteit na verloop van tijd en leiden tot een verslechtering van de huidkwaliteit. Jonge huid daarentegen heeft een speciale eiwitcode die door de Lancôme laboratoria met succes is ontcijferd. Het resultaat van dit onderzoek is de cosmeticalijnLancôme Génifique . De taak van deze serie is het reactiveren van de genen die verantwoordelijk zijn voor een jeugdig uiterlijk. De actieve bestanddelen in de producten stimuleren de zogenaamde jeugdgenen en activeren zo de absorptie van de eiwitproductie in de huid.
Bij het verjongingsproces zijn verschillende werkzame stoffen betrokken die ouderdomseiwitten in de huid verminderen en tegelijkertijd de activering van jeugdgenen bevorderen. Het actieve bestanddeel Bio-Lysat is in bijzondere mate bij dit proces betrokken. Naast de stimulerende werking activeert het de vorming van eiwitten voor huidvernieuwing en versterkt het de huidbarrière ter bescherming tegen milieu-invloeden. Een ander actief ingrediënt is fytoshingosine. Het draagt bij tot het herstel van het proces van eiwitsynthese en ondersteunt het bio-lysaat in de vorming van jeugdgenen.
Tijdens de ontwikkeling werd bijzondere aandacht besteed aan een bijzonder huidvriendelijk, zacht en gemakkelijk te hanteren verzorgingsconcept. Het wordt onmiddellijk na het reinigen aangebracht en laat geen film achter op de huid, behalve dat het snel wordt opgenomen. Het gebruik hiervan Lancôme Génifique is geschikt voor alle leeftijden. De serie kan dus zowel gebruikt worden om de jeugdige huid te behouden als om de tekenen van veroudering die zich al hebben voorgedaan te verlichten.
alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Génifique
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen

Commentaar van
Review
Ik wilde jullie graag laten weten dat ik super tevreden ben met dit product. Jullie hadden een topprijs - nog steeds veel geld - maar het is het dubbel en dwars waard geweest. Dankjulliewel voor de goede afhandeling.
Commentaar van
Perfect
Deze fantastische verzorging is echt perfect en laat de huid stralen. Je ziet er frisser en gladder uit. Dit product doet wat het belooft.
Commentaar van
fantastische creme
Laat zich heel goed verdelen - werkt meteen ontspannend voor de gezichtshuid. Kan ik iedereen aanbevelen, vooral bij droge en gestresste huid.

Een glazen fles met pipet voor economisch doseren

Een voorbeeld van het ontwerp van de Lancôme Genifique serie is het product Génifique Activateur de Jeunesse. Het concentraat van Lancôme Génifique wordt aan de klant ter beschikking gesteld in een kleine glazen fles. Het verpakkingsdesign onderscheidt zich door zijn elegantie. De fles is gehouden in een delicate zwart-grijs en wordt afgesloten met een zilveren schroefdop.
Om de toepassing van het concentraat te vergemakkelijken, zit er een glazen pipet in. Ook de andere producten uit de serie komen overeen met dit ontwerp. De crèmes worden gepresenteerd in kleine glazen potjes.

Zeer effectief anti-aging effect

Weersomstandigheden en stress laten hun sporen na verloop van tijd achter op de huid. Het ontbreekt haar aan stevigheid en souplesse. Iedereen die een gestresste huid wil behandelen met een intensieve behandeling moet nu Lancôme de Génifique Advanced Activateur de Jeunesse testen. Met deze unieke gel kunnen alle tekenen van huidveroudering en huidirritaties in een zeer korte tijd worden hersteld en ziet de huid er weer jeugdig uit. Dit wordt gegarandeerd door de bewezen anti-aging werking van deze huidvriendelijke gel.
Lancôme Génifique wordt gekenmerkt door een zachte en romige textuur die snel absorbeert en de huid niet belast. Het voorziet de huid van duurzaam vocht en vormt een zeer effectieve barrière tegen schadelijke milieu-invloeden. De huid blijft de hele dag fris en wordt versterkt door een constante toevoer van vocht. De voedende gel gebruikt plantaardige ingrediënten om snel lijntjes, rimpels, roodheid en andere huidaandoeningen tegen te gaan.
Lancôme Génifique stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huid en versnelt zo de regeneratie van de huid. Al na zeven dagen kan men het resultaat waarnemen: De huid ziet er aanzienlijk frisser, vitaler en steviger uit. Het resultaat is een gladde, egale en goed verzorgde teint. De gezichtshuid krijgt meer glans, stevigheid, volheid, volheid, veerkracht en elasticiteit in de fonkelende ogen. Het is gezonder en beter bestand tegen stress en weersinvloeden, omdat Lancôme het Génifique ook een preventieve en duurzame werking heeft.
De huidtextuur wordt rondom verbeterd door het gelijkmatiger en egaler te maken. Rimpels, lijntjes en huidirritaties worden Lancôme Génifique merkbaar verminderd. Bovendien wordt het Lancôme gekenmerkt Génifique door een eenvoudige en flexibele toepassing. De crèmige gel wordt gelijkmatig op het gezicht en de hals aangebracht. De verzorgende gel wordt specifiek gemasseerd met de vingertoppen. Het concentraat absorbeert snel en ontvouwt zijn langdurige werking onmiddellijk. Vooral droge huidgebieden kunnen snel worden gerevitaliseerd met de zachte gel. De verzorgende gel kan uitstekend gebruikt worden als basis voor andere verzorgingsproducten en vormt zo een perfecte basis.