Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Voor natuurlijke en goed verzorgde wenkbrauwen

De Lancôme Brôw Shaping pen helpt om de wenkbrauwen perfect te definiëren. Er zijn verschillende, zeer natuurlijke kleuren om uit te kiezen. Hierdoor kunnen ze optimaal worden afgestemd op zowel de natuurlijke haarkleur als op gekleurde tinten. De wenkbrauwen zijn een belangrijk kenmerk van het gezicht, ze onderstrepen de uitdrukking en bepalen het uiterlijk. Als het om make-up gaat, kunnen ze zelfs bij extreem natuurlijke variaties of bij minder producten een verschil maken. Niet alleen blonde en heldere wenkbrauwen lijken bijna onzichtbaar. Bij donkerdere haren kunnen zich gaten en onregelmatigheden voordoen. De vorm kan ook worden gecorrigeerd en veranderd met het wenkbrauwpotlood zonder dat het nodig is om verder te plukken of te wachten op hergroei. Dit opent verschillende ontwerpmogelijkheden. Met dramatische oogmake-up, smokey eyes of kleurrijke oogschaduwkleuren dienen de wenkbrauwen niet in de laatste plaats als montuur. Ze maken het totaalbeeld compleet en vormen een evenwichtig geheel met de expressieve make-up.
Om ervoor te zorgen dat het resultaat er bijzonder natuurlijk uitziet, heeft zich een vrij poederachtige kleur Lancôme ontwikkeld. Terwijl een sterke pigmentatie altijd gewenst is met Kajals potloden en Co., overtuigen de Lancôme Brôw Shaping wenkbrauwpotloden door zeer discrete en dus gemakkelijk te fineerbare kleuren. Iets lichtere tinten zijn ideaal voor het vullen van dunne vlakken. Donkerdere tinten worden gebruikt voor definitie en vormgeving. Aan de bovenzijde bevindt zich een spiraalborstel. Hiermee kunnen de haren vooraf gekamd en gevormd worden. Na het aanbrengen kan het helpen om de verf nog beter te mengen.
De pen ligt goed in de hand en vergemakkelijkt zo een precieze toepassing en volledige controle. Voor altijd zeer fijne resultaten kan het indien nodig worden geslepen. Met lichte, delicate streken kunnen ontbrekende haren worden nagebootst. Zo zien de wenkbrauwen er natuurlijk uit.
De Lancôme Brôw Shaping formule is dermatologisch getest en vrij van conserveringsmiddelen voor een nog betere tolerantie. Als extra bonus krijgt ze waardevolle antioxidanten. Ze ontvouwen een beschermend anti-aging effect. Dit wordt gebruikt om de tere huid rond de ogen te verzorgen.

Het klassieke ontwerp

Het Lancôme Brôw Shaping is een klassiek wenkbrauwpotlood. Hij heeft een mijn die kan worden geslepen als dat nodig is. Dit geeft ook enige controle over de breedte. Het is het beste om een echte cosmetische slijper te gebruiken. Ze hebben zeer scherpe messen en vaak een praktische container om de chips op te vangen. De pen als zodanig geeft de kleurnuance van het lood visueel weer. De volledige naam en ook de kleuraanduiding staan er in goudkleurige, metallic glanzende teksten op. Het kleurontwerp maakt het mogelijk om de nuance gemakkelijk te herkennen, zelfs bij langere slijp- en krimpende penlengtes. Aan de bovenzijde bevindt zich een praktische spiraalborstel. Het wordt beschermd door een transparante plastic dop. Op deze manier kan de Lancôme Brôw Shaping pen ook gemakkelijk worden vervoerd in de cosmeticazak zonder dat andere producten verkleuren. Het penseel kan worden gebruikt om de wenkbrauwen vorm te geven voordat u ze definieert, maar ook om de kleur daarna voorzichtig te mengen.

De perfecte tint voor elke haarkleur

Het wenkbrauwpotlood Lancôme Brôw Shaping maakt elke make-up look compleet. Van de geen make-up en zeer natuurlijk tot de feestelijke look met dramatische kleuren, hij helpt om de wenkbrauwen geweldig te definiëren. Nieuwe vormen en meer verve kunnen worden gecreëerd en tegelijkertijd kunnen vrij dunne gaten worden opgevuld. De kleurkeuze omvat zowel lichte tinten als donkere variaties. Dit biedt nog meer mogelijkheden, omdat de wenkbrauwen met veel dimensie en kleurdiepte gemodelleerd kunnen worden. Maar de pen is ook geschikt voor snelle toepassing. Het ligt comfortabel in de hand en heeft een spiraalvormige borstel aan de bovenkant. Het wordt gebruikt om te kammen en tegelijkertijd om de verf te mengen. Nog sterkere streken kunnen worden verborgen tot de wenkbrauwen er natuurlijk en zacht uitzien. Dit wordt ook geholpen door de speciale formule die, ondanks de penvorm, een vrij poederachtig karakter heeft. Dit is eenvoudig te fineeren en zorgt voor bijna onzichtbare overgangen. Het is daarom het beste om zeer korte, fijne streken te trekken om de haren na te bootsen. Het potlood met houten stift kan steeds opnieuw geslepen worden. Dit houdt de punt nauwkeurig.
De Lancôme Brôw Shaping 02 Blonde heeft een zeer lichte tint voor dames met blond of gebleekt haar. Iets meer bruinachtig, maar toch helder is de variant Lancôme Brôw Shaping 03 Lichtbruin. Bij de kleur Lancôme Brôw Shaping 05 Kastanje is er ook een licht roodachtige kastanjebruine kleur. Voor donkerbruine tinten is er Lancôme Brôw Shaping 08 Dark Brown, die afhankelijk van de teint en het type ook geschikt is voor bijna zwarte nuances. Eindelijk is er de donkerste toon Lancôme Brôw Shaping 10 Zwart. Zoals hierboven vermeld, kunnen meerdere kleuren worden gemengd om een individuele kleur te creëren of om de wenkbrauwen nog levendiger te modelleren.
Dankzij de doppen die zowel het lood als de borstel beschermen, is de pen gemakkelijk mee te nemen. Voor veel dames is het wenkbrauwpotlood een must-have naast foundation en mascara. In tegenstelling tot poeder of romige producten zijn de klassieke pennen zeer handig en gemakkelijk te vervoeren. Het zijn tijdloze klassiekers voor elke make-up collectie.