Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Brôw Shaping pen helpt om de wenkbrauwen perfect te definiëren. Hiervoor zijn verschillende, zeer natuurlijke kleuren beschikbaar. Zo kunnen ze optimaal worden afgestemd op de natuurlijke haarkleur en op gekleurde tinten. De wenkbrauwen zijn een belangrijk kenmerk van het gezicht, ze onderstrepen de expressie en bepalen de uitstraling. In make-up, kunnen ze een verschil maken, zelfs voor zeer natuurlijke variaties of bij het gebruik van een paar producten. Niet alleen blonde en lichte wenkbrauwen verschijnen bijna onzichtbaar. Gaten en onregelmatigheden kunnen optreden bij donkere haren. De vorm kan ook worden gecorrigeerd en veranderd met de wenkbrauwpotlood zonder de noodzaak om verder te plukken of te wachten voor een nieuwe groei. Dit biedt verschillende designmogelijkheden. Met dramatische oogmake-ups, gladde ogen of zelfs kleurrijke oogschaduwkleuren dienen de wenkbrauwen niet in de laatste plaats als montuur. Ze vervolledigen het totaalbeeld en vormen een balans voor de expressieve make-up. Om de resultaten er bijzonder natuurlijk uit te laten zien, heeft Lancôme een meer poederachtige kleur ontwikkeld. Terwijl sterke pigmentatie altijd gewenst is voor kohlpotloden en dergelijke, overtuigen de wenkbrauwpotloden van Lancôme Brôw met zeer discrete en dus gemakkelijk te mengen kleuren. Lichtere tinten zijn ideaal voor het opvullen van dunne gebieden. Donkere tinten worden gebruikt voor definitie en vormgeving. Aan de bovenzijde bevindt zich een spiraalvormige borstel. Hiermee kunnen de haren vooraf gekamd en gevormd worden. Na applicatie kan het helpen om de verf nog beter te mengen. De pen past goed in de hand en maakt nauwkeurig aanbrengen en volledige controle mogelijk. Indien nodig kan deze worden geslepen voor zeer fijne resultaten. Met lichte, zachte bewegingen kunnen ontbrekende haren worden nagebootst. De wenkbrauwen zien er zo natuurlijk uit. De Lancôme Brôw Shaping formule is dermatologisch getest en wordt nog beter verdragen zonder conserveringsmiddelen. Als extra bonus bevat het waardevolle antioxidanten. Ze ontwikkelen een beschermende anti-verouderingswerking. Dit voedt de tere huid rond de ogen.

Het design

De Lancôme Brôw Shaping is een klassiek potlood voor de wenkbrauwen. Het heeft een voorsprong die naar behoefte kan worden geslepen. Dit geeft ook enige controle over de breedte. U kunt het beste een echte cosmetische slijper gebruiken. Ze hebben zeer scherpe messen en vaak een praktische container om de chips op te vangen. Het potlood als zodanig geeft optisch de kleurnuance van het lood weer. De volledige naam en de kleurbenaming zijn terug te vinden in goudkleurig, metallisch glanzend schrift. Door de kleurvormgeving blijft de nuance echter ook na langere slijp- en krimplengte van de pen goed herkenbaar. Aan de bovenzijde bevindt zich een praktische spiraalvormige borstel. Het wordt beschermd door een transparante plastic dop. Op deze manier kan de Lancôme Brôw Shaping pen gemakkelijk worden vervoerd in een cosmetische zak zonder andere producten te verkleuren. De kwast kan gebruikt worden om de wenkbrauwen vorm te geven voordat ze gedefinieerd worden, net zoals de kleur dan zachtjes gemengd kan worden.

Het assortiment

De Lancôme Brôw Shaping Eyebrow Pen maakt elke make-up look compleet. Van de no make-up en zeer natuurlijk om de partij kijken met dramatische kleuren, het helpt om de wenkbrauwen geweldig te definiëren. Er kunnen nieuwe vormen en meer momentum worden gecreëerd, maar tegelijkertijd kunnen eerder dunne leemtes worden opgevuld. De kleurkeuze omvat zowel lichte als donkere varianten. Dit biedt nog meer mogelijkheden, omdat de wenkbrauwen met veel maat en kleurdiepte gemodelleerd kunnen worden. Maar de pen is ook geschikt voor snel gebruik. Het ligt comfortabel in de hand en heeft een spiraalvormige borstel aan de bovenkant. Het dient voor het kammen en tegelijkertijd voor het mengen van de verf. Nog dikkere slagen kunnen worden verborgen totdat de wenkbrauwen er natuurlijk en zacht uitzien. De speciale formule, die ondanks zijn potloodvorm een nogal poederachtig karakter heeft, helpt hier ook bij. Dit is gemakkelijk te verblinden en creëert bijna onzichtbare overgangen. Het is het beste om zeer korte, fijne slagen te tekenen om de haren na te bootsen. Het potlood met houten lood kan steeds opnieuw geslepen worden. Hierdoor blijft de punt nauwkeurig. De Lancôme Brôw Shaping 02 Blonde heeft een zeer lichte tint voor vrouwen met blond of gebleekt haar. De Lancôme Brôw Shaping 03 Lichtbruin is iets bruiner, maar nog steeds helderder. Met de kleur Lancôme Brôw Shaping 05 Kastanje is er ook een licht roodbruine kastanje. Voor donkerbruine tinten is Lancôme Brôw Shaping 08 Donkerbruin te vinden, dat geschikt is voor bijna zwarte tinten afhankelijk van teint en type. Tot slot is er de donkerste toon Lancôme Brôw Shaping 10 Black. Zoals hierboven vermeld, kunnen verschillende kleuren ook worden gemengd om een individuele kleur te creëren of om de wenkbrauwen nog levendiger te modelleren. Dankzij de doppen die zowel het lood als het penseel beschermen, kan de pen gemakkelijk worden meegenomen. Voor veel vrouwen is het wenkbrauwpotlood een must-have naast foundation en mascara. In tegenstelling tot poeders of romige producten zijn de klassieke pennen zeer handig en gemakkelijk te vervoeren. Het zijn tijdloze klassiekers voor elke make-upcollectie.