Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De fascinerende markers uit de Lancôme Monsieur Big Marker-serie zijn nu verkrijgbaar om de oogmake-up te optimaliseren. Ze toveren met de grootste precisie een kleurintensieve zwarte ooglidlijn op. Dankzij de fijne textuur druppelt of smeert de pen niet. Het creëert eerder een sensationele ondoorschijnendheid en kleurintensiteit. De marker droogt snel en is waterdicht. Het zorgt voor een gladde, gelijkmatige en elegante afwerking die de hele dag aanhoudt. Met de Lancôme Monsieur Big Marker krijg je een sterke look en scherpe contouren. De ooglidlijn is sterk, breed en vegend en de marker glijdt moeiteloos langs de wimpers. De oogschaduw van Monsieur Big beschermt de huid effectief tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De huid blijft fris en soepel. Daarnaast wordt het lang verzorgd met plantaardige werkzame bestanddelen. De pikzwarte pigmenten van Lancôme Monsieur Big Marker's 01 Black versie zorgen voor een briljante en intensieve vinyl afwerking. Met slechts één draai wordt een dramatische ooglidlijn bereikt, omdat het potlood handig en zeer gebruiksvriendelijk is. Ondanks de sterke dekkracht is hij eenvoudig te verwijderen. Met de softtip kunt u probleemgebieden gemakkelijk bereiken. De filmvormende polymeren zorgen voor een uitstekende consistentie van de marker en zorgen ervoor dat deze niet uitsmelt maar gedurende de dag intensief schijnt. Fijn afgestemde microvezels zorgen ervoor dat tijdens het aanbrengen de exacte hoeveelheid verf kan worden gedoseerd. De elegante pen kan aan beide zijden worden gebruikt. Zo kan men, afhankelijk van de behoefte, een brede of dunne ooglidlijn tekenen. De oogschaduw van Lancôme Monsieur Big Marker is bestand tegen weer en wind. Bovendien zijn alle producten van deze serie dermatologisch getest en kunnen ze ook worden aanbevolen voor de gevoelige huid. Ontdek de Lancôme Monsieur Big Marker potloden voor een professionele oogmake-up.

Het design

Lancôme Monsieur Big Marker is een pikzwarte marker voor een precieze en langdurige oogschaduw. Eenvoudig en flexibel in gebruik, deze marker produceert een indrukwekkende vinyl afwerking die 24 uur meegaat. Bovendien beschermt en verzorgt de marker met zijn filmvormende polymeren de huid. Ook het verpakkingsontwerp van deze serie is overtuigend. De slanke potloden zijn in het zwart en hebben een paarse inscriptie. Alle markers van deze serie kunnen aan beide zijden worden gebruikt. Zo kunt u een dikke of dunne ooglidlijn tekenen volgens uw behoeften. De tip is gemaakt van fijn afgestelde microvezels voor een nauwkeurige en economische dosering. Ondertussen zorgt de ergonomische handgreep voor een optimale hantering. Na gebruik kunnen de pennen veilig en schoon worden afgesloten met een dop. Ze passen gemakkelijk in elke handtas en zijn daarom ook geschikt om mee te nemen of te reizen. De hoogwaardige oogschaduwstiften uit de Lancôme Monsieur Big Marker-serie zijn te herkennen aan hun elegante design en het Lancôme-logo.

Het assortiment

Als je de oogmake-up fantasierijk en professioneel wilt ontwerpen, heb je een hoogwaardig oogschaduwpotlood nodig. De producten van de Lancôme Monsieur Big Marker serie toveren een precieze, schone en glanzende oogschaduwlijn op. Met de ergonomische handgreep en het uiteinde van hoogwaardige microvezels kan de pen perfect worden geleid en gehanteerd. Het heeft een fijne textuur die niet uitstrijkt, druppelt of kleeft. Met filmvormende polymeren wordt een sensationeel dekkend vermogen en kleurintensiteit bereikt. De waterdichte marker droogt snel en blijft de hele dag in vorm. Wind en weer kunnen hem niet schaden. Lancôme Monsieur Big Marker voedt de huid met werkzame bestanddelen op plantaardige basis en beschermt haar tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Het resultaat is een fijn genuanceerde ooglidlijn, scherpe contouren en een fascinerende uitstraling. Vooral de kleurvariant 01 Zwart van Lancôme Monsieur Big Marker is populair. Met zijn pikzwarte pigmenten zorgt het voor een intensieve en stralende vinyl look. Deze oogschaduw pen is bijzonder gemakkelijk en flexibel in gebruik. Hij is eenvoudig te sturen en bereikt bijzonder nauwkeurige schommels. Met het dubbelzijdige potlood kunt u een smalle of brede oogschaduw tevoorschijn toveren. Het resultaat is in ieder geval een gelijkmatige, gladde en stralende afwerking. De zachte punt van hoogwaardige microvezels zorgt voor een exacte dosering en maakt het mogelijk om fijne nuances aan te brengen. Bij alle weersomstandigheden blijft de make-up van de uiterwaarden in perfecte staat. De waterdichte en kleurintensieve marker is net zo gemakkelijk te verwijderen. Alle producten uit het Lancôme Monsieur Big Marker-gamma zijn dermatologisch getest en als bijzonder huidvriendelijk geclassificeerd. Ontdek voor uw oogmake-up het hoogwaardige oogschaduwpotlood uit de Monsieur Big Marker-serie van Lancome.