Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Ombre Hypnôse Stylo is ideaal voor een snelle make-up. Dit zijn crème oogschaduwen waarvoor een uiterst praktisch potloodformaat is gekozen. Dit ligt intuïtief in de hand en vergemakkelijkt de orde. De navulling van de Lancôme Ombre Hypnôse Stylo kan worden losgeschroefd en geslepen. Op deze manier kan het gehele ooglid of nog fijnere gebieden worden ingevuld.
Als allround product kan de pen zowel als oogschaduw als als kohl gebruikt worden. De geïntegreerde slijper zorgt ervoor dat het bijvullen altijd precies verloopt. De Lancôme Ombre Hypnôse Stylo is een trouwe metgezel wanneer u uw ogen in een mum van tijd wilt opmaken. Natuurlijk kan de formule ook gecombineerd worden met andere oogschaduwen, contourpennen of andere Lancôme Ombre Hypnôse stylo nuances.
De kleurkeuze varieert van naakten tot trendy kleuren. Dankzij de ultrafijne deeltjes hebben alle Lancôme Ombre Hypnôse Stylo een zeer fijne en elegante glans. De kleurintensiteit wordt bepaald door een bijzonder hoog aantal pigmenten. De textuur van Lancôme Ombre Hypnôse Stylo blijft ongelooflijk romig en kan ook onmiddellijk na het aanbrengen worden gemengd. Na korte droging gaat het echter tot 24 uur mee zonder te vervagen of te bezinken in de ooglidplooi. De nuances zijn daarom ook ideaal als basis voor zowel neutrale daglocomotieven als donkere rookogen. Ze versterken andere oogschaduwkleuren en verbeteren hun duurzaamheid.
De lichtste nuances Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 01 Of Inoubliabl en Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 02 Sable Enchanté zijn bijzonder neutraal en huidkleurig. Zo creëren ze een neutrale basis voor verdere kleuren en helpen ze ook glinsterende aders of donkere schaduwen op het ooglid betrouwbaar af te dekken. Zwart, Navy of Aubergine harmoniëren met meer dramatische rookogen. Vooral glinsterende oogschaduwen zijn nog effectiever op de donkere basis en hebben ook een basis om te bevestigen.
Lancôme Ombre Hypnôse Stylos zijn perfect voor oogmake-ups met zeer weinig inspanning en weinig hulpmiddelen. De crèmestructuur kan ook met de vingers worden weggevaagd en een extra slijper en bijpassend contourpotlood worden overbodig.

Het design

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Lancôme Ombre Hypnôse Stylo een potlood. Het ontwerp is gebaseerd op de kohl en contourb potloden, maar breder dan beide. Op deze manier kan het gehele ooglid snel worden geprimerd. Dankzij de smalle navulling van Lancôme Ombre Hypnôse Stylo kan het echter ook nauwkeuriger worden gebruikt. Indien nodig kan deze met de geïntegreerde slijper verder worden uitgedraaid of geslepen. Dit betekent dat het kunststof deksel altijd even lang blijft en ook na langdurig gebruik goed vast te houden is.
De bovenkant van het potlood is in de kleurnuance uitgevoerd, zodat in één oogopslag verschillende stijlen te onderscheiden zijn. Een dop beschermt de Lancôme Ombre Hypnôse Stylo tegen afbreken en vervuiling.

Het assortiment

De Lancôme Ombre Hypnôse Stylo is verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties, variërend van neutraal tot donker. De crème oogschaduw in potloodvorm heeft een geïntegreerde puntenslijper en kan indien nodig eenvoudig worden losgeschroefd. Zo kan het op het gehele ooglid of alleen als contourstift worden gebruikt. De goede pigmentatie en lange houdbaarheid zijn ideaal als basis voor verdere make-up.
De discrete glans lijkt erg natuurlijk en zorgt toch voor een licht lichteffect. Kort na het aanbrengen van Lancôme Ombre Hypnôse Stylo kan de kleur gemakkelijk worden vervaagd voor een vlottere overgang. Dan houdt het zeer goed vast en bezinkt het niet in de rimpels van het ooglid. Een lichtgele beige tint is Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 01 of Inoubliabl, terwijl Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 02 Sable Echanté iets rozeer is. Ze creëren een gelijkmatige en gelijkmatige basis op het ooglid of plaatsen kleine highlights. Een absolute trendkleur in mode en make-up is taupe, dat is opgenomen in het kleurnummer Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 03 Taupe Quartz. De speciale mix van grijs, violet en beige is neutraal en toch spannend.
Een licht goudbruine tint is Ombre Hypnôse Stylo 04 Brun Captivant. Het kan dramatischer gecombineerd worden met glanzend metallic goud of donkergroen. Het gaat ook goed met lichtere pasta tinten of vrouwelijke rosé. Een koeler grijs dat iets zilverkleurig glanst en perfect is voor Smokey Eyes is Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 05 Erika F. De diepe turquoise toon van Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 06 Turquoise Infini is ook geschikt voor herfst en zomer. De mix van groen en blauw is ook een elegant alternatief voor marine- of bosgroen. De lichte glans doet denken aan een edelsteen. Een klassieker nachtblauw is Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 07 Bleu Nuit.
Tot slot rondt de Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 08 Violet Eternel de collectie af. Het donkerpaarse laat niet alleen groene en bruine ogen schijnen, maar is altijd een trendkleur in de koelere seizoenen. Alle stylvarianten hebben een houdbaarheid tot 24 uur en een zeer romige textuur.