Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

9 321
toepassen
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lancôme Idôle is een bloemige, fruitige geur voor een nieuwe generatie vrouwen: Vrouwen die hun eigen weg gaan, openlijk voor hun mening uitkomen en niet bang zijn voor conflicten.

Lancôme Idôle goedkoop kopen

De geur +

Een vrouwelijke geur voor de moderne, sterke vrouw van vandaag

Natuurlijk hebben parfums altijd een specifieke doelgroep. In het geval van de nieuwe geur Lancôme Idôle zijn dat duidelijk jonge, sterke en zeer zelfbewuste vrouwen die hun vrouwelijkheid nog volledig kunnen omarmen als de gelegenheid zich voordoet. Volgens Lancôme gaat het erom dat je je eigen idool bent en je niet modelleert naar anderen. Niet voor niets is de reclameslogan voor dit product "I can, I will". Interessant genoeg lijkt de geur extreem vrouwelijk en licht vergeleken met dit zeer gewichtige statement. Gelukkig mist het de zwaarte die vaak zo afleidend is. Om het in een notendop te zeggen, we zouden moeten zeggen dat het in de bloemig-fruitige categorie valt - en in het echt verleidelijke deel van deze categorie.

Turkse roos ontmoet muskusachtige tonen. Citrusnoten van bergamot en centifolia worden vervolgens vakkundig gecombineerd met sappige peer, Indiase jasmijn en een chypre-akkoord. Het resultaat is een verrassende, zeer smaakvol samengestelde potpourri die je uitnodigt voor een echte ontdekkingsreis, niet de eerste keer dat je de geur aanbrengt. Met andere woorden: Lancôme Idôle heeft ook iets mysterieus over zich. En dat hoort echt bij elke vrouw.

Kopnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez, Nadège Le Garlantezec
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten