Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lancôme Idôle is een bloemig-fruitige geur voor een nieuwe generatie vrouwen: Vrouwen die hun eigen weg gaan, openlijk hun mening geven en niet bang zijn voor conflicten.

Lancôme Idôle kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een vrouwelijke geur voor de moderne, sterke vrouw van nu.

Natuurlijk hebben parfums altijd een bepaalde doelgroep. In het geval van de nieuwe geur Lancôme Idôle zijn dit duidelijk jonge, sterke en zeer zelfverzekerde vrouwen, die toch in staat zijn om zich volledig in te zetten voor hun vrouwelijkheid als de gelegenheid zich voordoet. Het punt Lancôme is om je eigen idool te zijn en je niet te oriënteren op andermans rolmodellen. Het is niet voor niets dat de reclameslogan voor dit product dan luidt: "Ik kan, ik wil". Interessant is dat de geur zeker zeer vrouwelijk en licht lijkt in vergelijking met deze zeer gewichtige verklaring. Gelukkig mist hij de vaak zo verontrustende zwaartekracht. In een notendop zou je moeten zeggen dat het in de categorie bloemig-fruitige vruchten valt - de echt betoverende categorie van deze categorie.

De Turkse roos ontmoet er muskus tonen in. Citrusnoten van bergamot en centifolie gaan dan over in een uiterst kundige combinatie met een sappige peer, Indiase jasmijn en een chypreakkoord. Het resultaat is een verrassende, zeer smaakvol gecomponeerde potpourri, die niet uitnodigt tot een echte ontdekkingsreis bij de eerste toepassing van de geur. Met andere woorden: iets mysterieus Lancôme Idôle resoneert ook bij jou. En dat is echt van elke vrouw.

Kopnoten:
Bergamot
Peer
Hartnoten:
Turkse roos
kaneelroos
Indiase jasmijn
Basisnoten:
witte muskus
Jasmijn
Parfumeur:
Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez, Nadège Le Garlantezec
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

9 329
toepassen
vandaag tot-33%1