Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Het leven is mooi": Lancôme La Vie est Belle moet niet minder boodschap overbrengen. Het luxemerk wil ook gratie, glans en licht combineren met de geur die het in 2012 lanceerde.

De betoverende geur gemaakt door de sterren parfumeurs Olivier Polge, Dominique Ropion en Anne Flipo, inspireert met een zoet katoenen snoepje aroma en een kruidige warme nuance, veroorzaakt door de licht taart akkoorden van de tonkaboon.

Lancôme La Vie est Belle kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Lancôme La Vie est Belle combineert frisse, zoete en bloemrijke accenten

La Vie est Belle geuren van de vrijheid van volmaakt geluk. De naam van de geur is al een hommage aan het leven met al zijn mooie momenten. Het parfum ontvouwt een onmiskenbare charme dankzij de edele maar natuurlijke ingrediënten. Met Lancôme La Vie est Belle op de huid kan de vrouw laten zien dat ze onafhankelijk is en van haar leven houdt.

In de topnoot zetten fruitige peer en zwarte bes de toon. Deze lijn wordt ook voortgezet in de hartnoot. Sinaasappelbloesem, jasmijn en delicate iris geven de geur iets met hun bloemenaroma. De basis ontvouwt zich heerlijk warm met vanille, tonkaboon en patchoeli zonder indringerig te zijn. Lancôme Het La Vie est Belle is van zo'n hoge kwaliteit dat het zijn drager de hele dag lang in een aangename frisheid omhult.

Deze prachtige geur vangt de Franse manier van leven perfect. Hij betovert iedereen met zijn vrouwelijke, inspirerende levenshouding en combineert krachtige nuances met sensuele bloemnoten. Het ontwerp van de fles en de delicate roze glinsterende vloeistof van de geur raken alle zintuigen.

Kopnoten:
Peer
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Iris
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Patchoeli
Praline
Tonkaboon
vanille
Parfumeur:
Anne Flipo, Olivier Polge, Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lancôme La Vie est Belle met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Hement86
Heerlijke set

Mijn parfumverzameling begint op een tentoonstelling te lijken. Gelukkig kan ik met de prijzen van easycosmetic nog even doorgaan met uitbreiden. Ik vind het heerlijk om iedere dag anders te ruiken.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

12 321
toepassen
vandaag tot-29%1