Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het assortiment Precious Cells Absolue van Lancôme toont overtuigend een baanbrekende ontdekking die Lancôme-onderzoekers hebben opgedaan in nauwe samenwerking met regeneratieve geneeskunde: De hoeveelheid stamcellen, die ervoor zorgt dat de huid zich steeds opnieuw vernieuwt, blijft levenslang gelijk. Wat in de loop der jaren echter verandert, is de celactiviteit. Dit vertraagt en verhindert dat stamcellen hun regeneratieve vermogen ten volle kunnen benutten.

Met behulp van een basaal reconstructie systeem in combinatie met pro-xylanen, zijn Lancôme onderzoekers er nu in geslaagd om een stamcel milieu te creëren, zelfs in een volwassen huid, met behulp waarvan het volledige regeneratieve vermogen van een volwassen huid kan worden gehandhaafd voor een zeer lange tijd. Pro-Xylaan is een afgeleide van xylose, een natuurlijk voorkomend suikermolecuul. Het heeft een positieve invloed op de collageenlaag van de huid en wordt uitsluitend biologisch verkregen uit West-Europees beukenhout.

Vrouwen die een product uit het Lancôme's Precious Cells Absolue assortiment gebruiken, zijn overtuigd: de rijpere huid ziet er al na zes dagen van regelmatig gebruik zichtbaar jonger uit. Na twee maanden worden de typische bijwerkingen van de rijpe huid aanzienlijk verminderd. Bijna 90 procent van alle vrouwen die een crème van het regeneratieve huidverzorgingsproduct Lancôme Absolue gebruiken, heeft dit ontdekt: Lancôme Absolue helpt de huid te verdichten en stralen. De gevreesde rimpels in de hals, de wangen en de bijzonder gevoelige kinzone worden aanzienlijk verminderd dankzij Lancôme Absolue.

De bewezen mate van rimpelvermindering is ca. 30 procent. Al met al: Het Lancôme Absolue-gamma is een absoluut hoogwaardig product voor de verzorging van de rijpere en veeleisende huid. Het is in de eerste plaats gericht op vrouwen ouder dan 50 jaar die zich goed voelen over zichzelf, over de mensen in hun samenleving en die de hoogste eisen stellen aan hun huidverzorging. En ze weten dat je kunt zien wanneer aan al deze eisen is voldaan. Want niets is aantrekkelijker dan een gezicht dat kennis en ervaring weerspiegelt met behoud van zijn jeugdige uitstraling - dankzij de hoogwaardige zorg met Lancôme Absolue.

Het design

De anti-verouderingsreeks Lancôme Absolue overtuigt niet alleen door zijn bewezen effectiviteit, maar ook door zijn hoogwaardige verpakkingsdesign. De crèmes, serums en maskers zijn verkrijgbaar in goudkleurige potten en plastic tubes. Na gebruik kunnen ze met precies passende deksels worden gesloten. Tegelijkertijd zijn ze handig en robuust.

Alle kroezen en buizen zijn compact en nemen weinig ruimte in uw bagage in. Op deze manier is Lancôme Absolue ook geschikt om te reizen. U mag immers nergens de uitstekende verzorgings- en verouderingsremmende werking van Lancome-producten missen. Lancôme Absolue is te herkennen aan de elegante kroezen en buizen en het Lancôme-logo.

Het assortiment

Het uiterst hoogwaardige cosmetische assortiment Lancôme Absolue bestaat nu uit in totaal 18 afzonderlijke producten. Dit zijn de antiverouderingscrèmes Lancôme Absolue Premium ßx LSF 15, Lancôme Absolue Nuit precious Cells en Lancôme Absolue L'Extrait, evenals de gezichtscrèmes Lancôme Absolue Precious Cells, Lancôme Absolue Precious Cells SPF 15 en Lancôme Absolue Precious Cells Silky Cream. De serie omvat ook de twee oogcrèmes en oogvochten Yeux kostbare cellen en L'Extrait Baume Éxilier Yeux, evenals de reiniging en gezichtsschuimen Precious Pure, Lancôme Absolue Oléo Serum, Premium ßx Fluide Nuit, Ultimate ßx-Serum en Precious Cells Serum. De twee gelaatsmaskers Edelmetjes Cellen revitaliseren Nacht ritueel masker en Premium ßx masker vervolledigen het assortiment.

Lancôme biedt ook een complete gezichtsbehandeling in praktische pipetflessen met zijn Progressive Cure Program Intensif Reconstituant Profond. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is hun uiterst effectieve en intensieve werkwijze. De ingenieuze combinatie van een basaal reconstructie systeem en pro-xylane zorgt voor een duidelijk zichtbaar anti-aging effect en zorgt voor een duurzame regeneratie van de huid. Het maakt haar blik jonger en frisser. Het spreekt voor zich dat ook de vitale functies van de huid in een reeks van deze kwaliteitsklasse worden versterkt. De afzonderlijke producten van de Lancôme Absolue cosmetica serie zijn perfect op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan.

Deze combinatie is bijzonder succesvol. Zo zorgt de combinatie van gezichtscrème, antiverouderingscrème en reinigingsschuim voor een zachte verzorging. Lancôme Absolue oogcrèmes en gezichtsmaskers helpen de zwelling te verminderen en de aangetaste zones van het gezicht te verfrissen. Welke producten u uiteindelijk kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en gevoeligheden. Het uitgebreide assortiment van Lancôme Absolue zorgt ervoor dat elke vrouw het juiste product voor haar vindt. Een bijzonder hoogtepunt is de vier weken durende intensieve kuur. De praktische set bevat absoluut alles wat nodig is voor een diepe reconstructie van de huid.