Meer informatie:

Geweldige glans in vrouwelijke kleuren - De Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine collectie

Dit Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine is een lippenstift met een verzorgende component en een geweldige glans. Het is een andere toevoeging aan de populaire L'Absolu collectie met verschillende lipstick texturen. Mademoiselle Shine biedt zeer vrouwelijke kleuren uit een breed scala aan kleuren. Daarnaast is er een fijn afgestemde formule met geselecteerde, verzorgende actieve ingrediënten. Het chique ontwerp in roségoud maakt de editie compleet. Het is een lippenstift met een romige textuur die gemakkelijk direct vanuit de tube kan worden aangebracht. Dit is ideaal voor onderweg en maakt een ongecompliceerde, tijdbesparende overschildering of nieuwe make-up mogelijk.

Als onderhoud zijn zowel Pro-Xylane als hoogwaardige rozenolie opgenomen. Ze ondersteunen de gladde textuur en zorgen voor vocht. De lippen voelen aangenaam zacht aan en de kleur kan gelijkmatig worden aangebracht. Onmiddellijk ontstaat een prachtige glans, die optisch bijdraagt aan een volume-effect. In tegenstelling tot veel soorten lipgloss, heeft lipstick een aangename textuur die niet plakt. In feite belooft de formule bij regelmatig gebruik resultaten op langere termijn. Na ruim vier weken moeten de lippen zachter aanvoelen en er gladder uitzien.

Het is de combinatie van lippenbalsem, kleur en glans in één product. Het heeft een hoog draagcomfort, dat vele uren zou moeten meegaan. De rijke formule is daarom zeer geschikt voor drogere, veeleisendere of rijpere lippen. De extra verzorging is niet alleen zeer aangenaam als het warm of koud is. Tegelijkertijd kan het de behoefte aan extra verzorging of lipproducten elimineren. Het kleurenpalet is gevarieerd en omvat zowel nude- als bessentonen. Voor veel verschillende huidskleuren is er zo'n vleiende nuance. De kleuren Oh My Shine! en Oh My Smile! moeten worden benadrukt. Ze kunnen gebruikt worden als top coat over andere tinten om de glans te veranderen, te intensiveren of te verbeteren. Op deze manier kunnen ze als duo worden gecombineerd met elke andere nuance of natuurlijk ook solo worden gebruikt.

Elegant in rosé goud - Het ontwerp van de Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine

Het Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine toont het klassieke ontwerp van de Lancôme lippenstift in de spreekwoordelijke nieuwe glans. De hoes is ontworpen in een metallic glanzende metallic, reflecterend roségoud. De kleur is zeer trendy en straalt zowel moderniteit als elegantie uit. De ronde koffer met afgeronde hoeken lijkt op de vorm van de normale L'Absolu Rouge varianten. Aan de bovenzijde kan de bekende roos ook als embleem worden gezien. De belettering van het Franse merk is op de onderrand gegraveerd. In tegenstelling tot andere edities heeft Mademoiselle Shine een sobere vormgeving. De betreffende kleur is te zien aan de onderzijde. De lippenstift zelf heeft ook een iets andere vorm. Het is meer afgeschuind en heeft een rond oppervlak. Dit is optimaal voor de zeer romige textuur en helpt zelfs op de weg met het snel overschilderen. Elke lippenstift is ook verpakt in een beschermende kartonnen doos. Het is ook gemaakt van roségoudkarton en verenigt opnieuw alle belangrijke informatie.

Kleur, glans en verzorging - De Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine serie

Het is een aanvulling op de klassieke lippenstift met een glanzende finish en voedende actieve ingrediënten. Het is een samensmelting van zorg, grote glans en een aantrekkelijke verscheidenheid aan kleuren. De romige textuur voelt aangenaam aan en houdt de lippen urenlang soepel. De nuances bieden veel verschillende tinten voor het dagelijks leven en voor het feest, van zomer tot winter. Rozenolie werkt als een vochtinbrengende crème, ondersteunt het glanseffect en zorgt voor een soepele toepassing. Gepatenteerde Pro-Xylanes hydrateren niet alleen droge lippen. Onaangename gevoelens van spanning worden verlicht, droge rimpels en lijntjes kunnen ook worden geminimaliseerd. Het gladdere, meer uitpuilende oppervlak zorgt ervoor dat de kleur van de lippen tot zijn recht komt. De lippen lijken over het algemeen zachter en voller. In feite kan een gladder lipgevoel worden bereikt binnen iets meer dan een maand na langdurig gebruik. Elke lippenstift van de serie heeft een aangename fruitige geur, zodat de toepassing plezier geeft. De koffer is ontworpen in modern roségoud en Lancôme voorzien van het rooslogo van. De glanzende afwerking is ideaal voor dames van vele leeftijden. Het is ook een goed alternatief voor Lip Gloss, die vaak een kleverige textuur en bijna transparante kleuren heeft.

De Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 157 Mademoiselle Stands Out is een sterk, vurig rood met een hoog percentage oranje. Het is een flitsende kleur die zijn naam eer aan doet. Een bedekte, eerder roestige rode met bruine ondertoon is Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 168 Shine Declaration. Een fel roze is Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 392 Shine Goodness. Een sterker roze met porties framboos is Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 317 Kiss Me Shine. De kleurdimensie wordt onderstreept door de glans. Ondanks de naam is de Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 322 Shine Bright een meer bewolkte variant. Het is een meer neutrale rosé met delen van koraal, maar ook van beige. Een vrij roodachtige en heldere koraaltint is Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 382 Mademoiselle Shine.

Met Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 323 Shine Your Way is er een intense, pure sinaasappel die ervoor zorgt dat je de zomer wilt doorbrengen. Een bedekte oranjerode kleur is Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 420 Franse oproepen. Er is een baksteenrood met de Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 525 As Good As Shine.

Er zijn ook verschillende bessentonen. Bij de Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 368 Mademoiselle Smiles is er een donkerder, eerder violet tot roodachtig roze, wat doet denken aan bramen. Nog steeds violet is de versie Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 385 Make It Shine. Duidelijk bruiner en ook donkerder is Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 397 Call Me Shiny. Een iets lichtere en meer roze variant is Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 398 Mademoiselle Loves. In de noedeltinten is er het zeer heldere, licht goudbeige van Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 230 Watch Me Shine. Het beige van Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 232 Mademoiselle Plays is iets donkerder en eerder rooskleurig.

De kleuren worden aangevuld met twee bovenlagen, die alleen of over andere kleuren heen gebruikt kunnen worden. Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 301 Oh My Smile! is een pinkton, terwijl Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine 302 Oh My Shine! roodachtig tot oranje is. Ze zijn de ideale begeleiders op weg om de lippen te verzorgen en de kleur te verfrissen of te intensiveren.