Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

8 321
toepassen
vandaag tot-28%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lancôme Idôle Nectar

uitverkocht producten +

De geur +

Lancôme Idôle Nectar - dit is hoe de toekomst ruik

Lancôme Idôle Nectar is een extravagant damesparfum uit 2022 en combineert vele geuren. Het is fris en bloemig, maar een warme gourmandnoot definieert de geur ook. De lineaire geurcompositie bestaat uit een rozenakkoord dat verschillende rozenessences combineert. Ze zijn duurzaam gewonnen. Bourbon vanille, ook van duurzame herkomst, zorgt voor de verleidelijke warmte en markeert de subliminale aantrekkingskracht van de geur. Het popcornakkoord combineert karamelnoten met die van popcorn. Over het geheel genomen lijkt de geur bloemig en zoet. De zoete geur doet denken aan nectar, vandaar de naam. Synthetische noten vervoeren de romantische droom naar de frisse toekomst, terwijl gourmand- en fruitige noten het parfum gewoonweg heerlijk maken. Lancôme Idôle Nectar is een geur voor vrouwen die graag hun eigen waarden volgen en niet bang zijn om zich te onderscheiden.

Met Idôle Nectar creëert Lancôme een geur die moderne vrouwelijkheid belichaamt en toekomstgericht is. Dit wordt ook overgebracht door de flacon. De rechtlijnige vorm krijgt uiterst elegante facetten door de speciale snit. Het glas glinstert holografisch, de perzikkleurige basis glinstert als een zeepbel in alle kleuren van de regenboog. Dit geeft de flacon van Lancôme Idôle Nectar iets ongrijpbaars en heerlijks. De elegante gouden kap maakt indruk met zijn filigraan details. De fles is ontworpen door Chafik Gasmi.

Het originele Lancôme Idôle werd gecreëerd door drie vrouwen die allen internationaliteit, creativiteit en een focus op het emotionele aspect in hun kunst combineren. Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez, Nadège Le Garlantezec creëerden Idôle en vele flankerende geuren. Of zij ook achter Lancôme Idôle Nectar zitten is nog niet helemaal duidelijk. De signatuur van de oorspronkelijke Idôle is ook aanwezig in Idôle Nectar, maar hier komt een nieuw, futuristisch aspect naar voren. Opnieuw heeft de samenwerking met Givaudan een interessante en ongewone geur opgeleverd.

De Amerikaanse actrice en zangeres Zendaya is het gezicht van Lancôme Idôle Nectar. In de commercial rijdt ze op een wit paard in galop door New York. Ze rijdt over snelwegen, in straatgangen, overwint trappen en beklimt aan het eind een groene heuvel die aan de overkant van de Hudson-rivier ligt. Ze kijkt uit over New York en heft de fles Idôle Nectar op tegen de zon. Hij begint te stralen, en als reactie daarop verschijnen in de stad even stralende flessen, die fonkelen als sterren aan het firmament. De film drukt de boodschap van het parfum perfect uit. Een romantische geur van rozen en vanille krijgt een futuristisch tintje.

Basisnoten:
Turkse roos
vanille
popcorn
karamel
Parfumeur:
Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec, Adriana Medina-Baez
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten